17. května 2015

Vypatláno v dubnu!

Na tohle Vypatláno jsem se strašně těšila, protože je v něm zahrnutej dopotřebovanej holicí gel, na kterej jsem zvažovala samostatnou recenzi. Tak koukejte:










No není to boží? To je ananasovej lesk na rty z Claire's. Byl sice poměrně dražší a je ho tam co by se za nehet vešlo, ale je tak sladkej (vzhledově), že jsem ho musela mít. A mimo to docela hydratuje, ale jinak je to obyčejnej tuhej lesk na rty s jemným třpytem.





Kokosovej olej. Co bych měla dodat. Říkala jsem si, jestli tahle věc není ve světě kosmetiky přeceňovaná. A není! Kokosovej olej můžete kromě vaření (kdy mimochodem dlouhodobá konzumace působí jako prevence Alzheimerovy chodoby) použít na vlasy, jako standardní mazání, k výrobě kosmetiky nebo si k němu můžete jen tak čichat, protože voní božsky!



Garnier Olia je prostě moje barva. Ten odstín je skvělej, přesně takovej jakej jsem chtěla a informace na krabičce nelžou. Barva se poměrně rychle vymývá, do měsíce už nebyla tak zářivá a stále byla při mytí vlasů voda naoranžovělá, nicméně první dva týdny se barva leskne a vlasy mi, kupodivu, přišly hebčí. Při samotném míchání barvy před aplikací konzistence připíná rozehřátou bílou nutellu s kapkou pomeranče. A voní!

Přiznávám, že Balea Holicí gel s borůvkami jsem si koupila hlavně kvůli obalu (kterej je fialovej.. pochopitelně...). A doma mě velmi mile překvapil, protože v souvislosti s jeho cenou byste nečekali, že bude tak fajn. Stojí asi 60 Kč, je tmavě růžovej a gelovej. Gel se po nanesení změní v krémovou pěnu. Holení je s ním rychlé, kůže nevysušená (ačkoliv slibovaná ultrahydratace zas tak žhavá není) a vaše koupelna bude vonět po borůvkách.
Co říkáte vy na uvedené produkty?


7 komentářů:

  1. ten gel mě zaujal, na něj se zajdu podívat :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten gel od Baley mám ráda :-) Oni mají různé vůně, a já je ráda střídám, přijdou mi lepší než venusy :-) A ananásek je kjůůůt :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Rozehřátá bílá nutella pobavila :D Já epiluju, takže gel mi k ničemu nebude, ale aspoň ho oňufám :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosák absolutně zbožňuju a používám snad na všechno :))

    OdpovědětVymazat
  5. Gel zrovna potřebuji, tak si pro něj asi skočím :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Balea holící gel mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  7. kokosovy olej je najzdravsi a najlepsi(pouzivam ho na pokozku a obcas aj na varenie) a ja ho milujem ten ananas je uplne mega super ty kokso prv som si myslela ze je to privesok len :D
    clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)