14. dubna 2015

Dohodli jsme se na hádce

Prostě to jinak nešlo.. Ve svém nejnovějším (šestnáctiměsíčním) vztahu jsme se až donedávna ještě nepohádali. A lidi už mi přestávaj věřit, že můj Č. skutečně existuje. Inu, nedalo se nic dělat a museli jsme se domluvit na hádce. Potom totiž když si budou přítelkyně stěžovat, jakej je ten jejich a že se zase kvůli něčemu rafli, nemusím jen soucitně kývat a držet je za rameno. Od teď už si můžu taky stěžovat!

Jednoho dne, když mi kolegyně v práci řekla z legrace, že tak dobrej chlap jako je můj Č. snad ani neexistuje (a to i přesto, že ho spatřila na vlastní oči), mi na mysli vytanula myšlenka - co když si i další známí myslej, že jsem kecka, co bydlí s imaginárním přítelem... nebo že jsem blázen..? Ani nevim, co je horší... Urychleně jsem s tím musela něco udělat. A tak jsem se urazila.

A byla jsem uražená neoblomně! Č. přišel zase pozdě na schůzku a já jsem se dramaticky rozhodla, že tentokrát mu to hladce neprojde a že mě bude muset dobývat a vlichotit se mi a koupit mi kytici bílejch růží a šperk! (dělá se to tak?) Byla jsem uražená přesně 3 hodiny (a pak jsem potřebovala, aby mi pomoh s nákupem). A následně jsme si pěkně vyměnili názory (já jsem vyměňovala, Č. přijímal).

Cítím se lépe. Pravá hádka je za námi a my spolu stále chodíme! Myslím, že na dalších 16 měsíců máme vystaráno a pak prubnem další rozpor.. píšu si do kalendáře.

Hádete se s Drahými? Kvůli čemu nejčastěji? :)

To je skoro jako my... až na to, že já nejsem hubená, Č. svalnatej, já nejsem blond
a Č. se nerad fotí. A taky nemáme tak naklizeno.. ale jinak jako fotíme, no...

Zdroj: weheartit.com



6 komentářů:

  1. Fakt zajímavý článek :D ale super nápad :D pro dnešek pobavil na jedničku :DD
    http://princess-photos.blogspot.cz/2015/04/foodporn-1.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ten komentář u té fotky je fajn...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký. :) My se taky moc nehádáme, ale občas přeci jen něco malého ujede (inu, PMS je mrcha... :D). Ale když mi občas přátelé líčí, jak po sobě házejí sklenice, dramaticky se rozcházejí a zase scházejí... tak taky jen soucitně kývu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Mně to přijde i celkem nevyrovnaný se při každým sporu dramaticky rozejít a pak se k sobě po krátký době vrátit. Ale zdá se, že je to nějakej novej trend :)

      Vymazat
  4. Pěkné :D No, my se nehádáme, když nám něco vadí, řekneme to, ale že bychom na sebe křičeli a házeli po sobě talíře, to ne. Občas udělám významnou odmlku v komunikaci, ale vždycky se to rychle spraví a jedeme dál, že 25 měsíců :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)