27. září 2014

Zorbujeeeeee(m)!

Kdo mě čtete dýl, možná jsem se zmínila, že Ježuch donesl k minulejm Vánocům mého Milému pásek a poukázku na zorbing. Zorbí se od května do konce října. Co čert nechtěl, v dubnu mě vykopli z práce a boží (ha-ha) vůle dala, že se uklid(n)ím na skoro čtvrt roku do Katalánska.

zdroj: weheartit.com
Zorbí se ve Vrchlabí (mimo jiné...asi..), čili je to záležitost na půl dne, když jste z Prahy. Proto jsme pečlivě vybrali termín na konci léta. Bude hezky, teplo, uděláme si vejlet, bude to pecka! Ale to zrovna přišlo to období českejch dešťů, takže se termín přerezervoval na sobotu 20. září. V Praze bylo v 11 dopo krásný počasí - teplo, sluníčko, nikde mraky, ideál! (když jsme se vraceli, tak byla průtrž mračen, ale to je fuk)

Cestou na sever se počasí s každým kilákem zhoršovalo, naštěstí ale nepršelo. Do Vrchlabí jsme dorazili v pohodě, chvilku jsme hledali daný koupaliště, kde je kopec a kde se zorbování konává. Páč jsme líní, vylezli jsme nahoru mokrou trávou (kecky suším ještě teď).

Jeli jsme dvě hodiny do Vrchlabí. Tam jsme minutu poslouchali instrukce, pět minut lezli aktéři do koule, šest vteřin se kutáleli dolů a pak jsme zase jeli dvě hodiny z Vrchlabí do Prahy. Jo, takhle požitkářsky my si teď žijem!

Bezprostředně po zkoulení se dolů a vylezení nahoru jsem Č. vyzpovídala jaký to bylo. Cituji: "Bylo to supr! Takovej zvláštní neznámej pocit. To se nedá moc k čemu přirovnat. Prej je to 16 otočení. Bylo to krátký. Ale bylo to fakt supr! To fakt nevíš, co přijde! On řikal, že v létě je i vidět jak se střídá světlo a tma. A už mě neeeeech..." (páč jsem ho u tohoto proslovu natáčela, samozřejmě).

Zdroj: weheartit.com
Poukázku jsme kupovala u zážitkový agentury Allegria. Nicméně cena u agentury byla cca o 65% větší, než cena přímo u pána z Vrchlabí. Pokud máte podobnej nápad a chcete někoho potěšit zorbováním, kupujte zde a ušetříte, pánové jsou fajn, zorbování přítele bavilo, vejlet to nebyl špatnej, i když nebylo pěkný počasí, a vánoce se blížej :)

Poznámka na závěr (aby to bylo dramtičtější):
Přepáčtě, že tady teď skoro nejsou články. V práci to nebude takový lážo plážo jako v práci minulý, kde jsme mezi hovorama mohli bejt svobodně na netu (a to se ty články psaly skoro samy!). Navíc mi dost klesla inspirace. Co by vás zajímalo? ;) (nechci sem házet články o ničem, jooo, bude ňákej random, ale zahltit randomama a TAGama to tady nechci).

Mějte se fajn a užívejte podzim (což je třeba pro milovníky létě skoro nemožný :)) )!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)