13. července 2014

TAG: Narozeniny

TAG mám od Peti Lovely Hair z videa.
  1. Kdy máš narozeniny? - Třináctýho sedmý. Krásný čísla, co? :)) 
  2. Kolik ti bude let? - Dvacet tři.
  3. Co byl tvůj nejoblíbenější dárek, který jsi kdy dostal? - Pseudodredy, módní doplňky, podpis mojí tehdejší nejoblíbenější kapely ze Švýcarska.
    Zdroj: weheartit.com
  4. Budeš mít párty? - Jasnačka! Sladkou párty ve Žlutejch lázních.
  5. Jak obvykle slavíš narozeniny? - S kamarádama :) Nemohla bych to slavit bez nich.
  6. Jaké byly tvoje nejpamětihodnější narozeniny? - Oslava jednadvacátejch narozenin v hippie stylu.
  7. Pokud bys měla neomezené množství peněz na narozeniny, co bys s nimi udělala? - Udělala bych mega párty ve velkým domě s velkou zahradou a bazénem. Ale měla bych tam jenom kamarády a ne cizí lidi z okolí :)
  8. Jaký je tvůj seznam přání k narozeninám? - Chtěla bych si najít kreativní a perspektivní práci. Možná by mě potěšila Bárbína, náramek na nohu. Kosmetika samozřejmě... nebo nějakej parfém. Ale nemám nic konkrétního, po čem bych prahla kromě tý práce.
  9. Kdyby ti zbývaly jenom jedny narozeniny, co bys na ně dělala? - To samý co obvykle, ale pozvala bych tam co nejvíc lidí, který chci vidět.
  10. Ukaž trapnou fotku z narozenin. - viz níže :))
  11. Máš tradice na narozeniny? - Miluju tematický oslavy! (předloni Hippie party, loni Mezinárodní konference)
  12. Jaká je tvoje nejoblíbenější část dne na narozeniny? - To chystání se na oslavu a to těšení se až se všichni sejdeme a bude sranda a skvělej zážitek. No a dááááárky samozřejmě :)) A čtení vztazů na fb. A smsky. Vlastně celej narozeninovej den je super!! :))
  13. Jaká věc se změnila od tvých posledních narozenin? - Jsem nezaměstnaná, jsem v Katalánsku, našla jsem nového super muže :)
  14. Mělas někdy narozeninovou párty s překvapením nebo jsi ji někdy dělala pro někoho jiného? - Já sama jsem ještě neměla, ale dělala jsem překvápko pro Drahouše - bojovku. Článek tady.
Hippie párty. Vyhlásila jsem soutěž, že kdo na hippinu přinese pravý
brko, získá panáka. Spíš tak z hecu. Nečekala jsem, že ho
kamarád fakt donese :)) Výraz je hroznej, ale oslava to byla vážně dokonalá!



4 komentáře:

  1. Vsechno nejlepšíííí!!! :-) Hodně štěstí, zdraví, lásky, smíchu a spokojených čtenářů! :-) Pořádně si užij párty a pak se těším na nějakej report (když si to budes pamatovat) :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jako krásný třiadvacetiny, spoustu slastí, málo strastí a co nejmíň tvůrčích krizí! Stále jsi mladá, krásná a revma je daleko, takže všechno dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko najlepšie prajem :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)