18. února 2014

TAG: 15 podivných faktů o mně

TAG jsem našla u Škodulky. Jdeme do něj...

1) Jaká je tvá přezdívka, kterou používá tvá rodina? - Čokyna. Dlouhej příběh. Prostě.. občas si na netu říkám "czokies" (čti "čokýs" - podle lentilek Chockies). A naši mi to takhle zdemolovali a říkaj mi vydlácky "Čokyno".

2) Jaký máš zlozvyk? - Já jich mám hodně. Třeba kousání nehtů, sladkosti, nimpání pupínků, neustálé zkoumání své pleti, mrkání jedním okem (aniž bych o tom věděla), hraní si s vlasy, lenost, ....

3) Máš nějakou fóbii? - Obecně mám strach ze své slabosti a trochu z výšek pokud okolo sebe nemám zábrany až ke stropu :) (nebo třeba v letadle mi ta výška vůbec nevadí).

4) Jakou písničku si nejraději zpíváš? - Ráda si zpívám písničky, u kterejch umím celej text aniž bych rozuměla tý řeči (učím se texty nazpaměť pro zábavu). Třeba tahleta písnička je moje srdcovka a umím ji nazpaměť slovo od slova :)


5) Co tě dokáže vytočit? - Nespravedlnost, nemožnost se hájit, hloupost jiných, rasismus, negativismus, moji rodiče.

6) Řekni jednu věc, kterou děláš, když jsi nervózní? - Myslím na důvod své nervozity a koušu si nehty.

7) Na které straně postele spíš? - Na pravé :)

8) Jaké pití si objednáváš v restauraci/v baru? - Pivo, černej čaj, mangovej nebo jinej netradiční džus (malina, banán, jahoda). Občas vodu z kohoutku.

9) Jaký byl tvůj první plyšák a jak se jmenoval? - Tak to nevím, plyšáků jsem měly se ségrou vždycky hodně. Ale nejhlavnější plyšák mého života je můj milej Alfréd. Měří metr 70, sdílí se mnou mé lože, dostala jsem ho za maturitu a je to medvěd s mašlí na krku. Výbornej simulátor objetí.

10) Jaké kosmetické pravidlo doporučuješ a sama dodržuješ? - Pravidelnej peeling a odličování, nenosit nevhodnej odstín make-upu/pudru/korektoru.

11) Jakým směrem stojíš ve sprše? - Co je to za dotaz? :D Asi bokem k východu (východu ze sprchy) :)))

12) Umíš něco zvláštního se svým tělem? - Hýbat ušima, jedním uchem, nosníma dírkama, celým nosem, zvednout levé obočí, zvednout obě obočí a středem obočí se zamračit, olíznu si jazykem špičku nosu, sroluju si jazyk, obrátím si jazyk, udělám kapra, ... a tak dále :))

13) Které je tvoje nej nezdravé jídlo? - Všechna moje oblíbená jídla jsou nezdravá. Pizza, smažák, mekáč, zmrzlina, sýrová omáčka, ...

14) Jakou frázi nejčastěji používáš? - "Prostě", "Ty vole", "No to si děláš prdel?", "Do hajzlu".

15) V čem spíš? - V pyžamovejch kalhotech (hrozně mi záleží na tom, aby byly krásný) a tričku. Když je příležitost, ráda přítele překvapím košilkou :)

A nominuju dál třeba Gleys, Claire a Cath :)


2 komentáře:

  1. "Prostě" Ti děkuji za nominaci :)) Jak mluvíš o tom jídle, něco dobrého bych si dala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)