13. ledna 2014

O tom, jak jsem si připadala krásná!

To jsme si takhle po Novým roce jeli s mužem nakoupit do Tesca. Dala jsem mu instrukce, že si nesmím nic koupit a že je to na jeho zodpovědnost. Za 15 minut už jsem seděla v autě s novým černým kabátem. Černým, jasně, žádný terno pro někoho, kdo rád barvičky (já) to není. Já vás budu ještě chvilku napínat... tak už to řeknu... koupila jsem si ho, protože ten kabát stál 359 korun! Nechat ho tam by bylo bláznovství přece (holky chápou)!

Takže mám doma pátej kabát, první černej. Černej kabát se vždycky hodí, žejo? A když už takhle machruju, musím vám poskytnout nějakou fotku. A o tom právě tenhle článek bude.

Jsem dost pyšná na svého muže, kterýžto jako fotograf dělá tuze krásné fotky a k tomu se mnou (taky, ehm, "fotografkou".. ehm, ehm... jsou tam uvozovky..) má trpělivost a radí mi co a jak ohledně focení (děkuju ti!). A jako "správná blogerka" (a opět - jsou tam uvozovky, tak to nikdo neberte osobně) jsem si po dloooouhé době nechala cvaknout svůj outfit. Není nijak extra zajímavej. Vlastně.. cítila jsem se v něm jako šedá (pardon, černá) myš a nebo taková nudnější gothgirl. Nicméně, abych se dostala k věci (tohleto okecácání mám po babičce.. rodinný rys..), říkám si, že dobrej fotograf by měl umět kouzlit a na jeho fotkách by měl každej vypadat krásně.

A já si připadám strašně krásná na těchhle kabátovejch fotkách! Můžu neskromně a s hrdostí v duši říct, že se mi na tech fotkách líbí moje oči, vlasy, úsměv, nohy, spodní čelist, a že chodím s opravdovým fotošikulou, kterej prostě umí! :) Fotili jsme na náplavce asi ve 4 odpoledne, takže už bylo poměrně šero, nicméně Drahý z finálních fotek vyčaroval fajn světlo.

Ve vlasech mám sponečku se smaltovým knoflíčkem, kterou jsem si koupila od Andrého z Angoly na trzích před půl rokem, brýle Terranova, na krku kytičkovej šátek z New Yorkeru, kabát F&F, sukně C&A, punčochy s puntíky C&A, tričko Geekshirts, svetřík 'nou nejm', boty CCC (zázrak, že jsem tam sehnala svou sloní velikost). Na rtech mám rtěnku Avon Ultra Color (odst. Oxford Wine). Taška vlastní výroby z látky z Ikea.

Tričko Avada Kedavra. Nezbytnost každého HP fanouška!

"Bafiky baf, nesežrals ho??"

Jsem zas něco povídala... ale já jinak nejsem upovídaná, vážně ne!

Holubice jako prase. Vono to není vidět, ale balancuju na takovým tom bobku, ke kterýmu se přivazujou lodě!
Foto: Čestmír Jíra

Jakej máte zatím leden? :) A co máte v letošním roce v plánu? Zejtra jdu na druchej cejch, těším se a bojím se. Mějte fajn den!

9 komentářů:

  1. Moc ti to sluší a ta druhá fotka je úplně filmová ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, to se Tvému milému moc pomohlo :) Moc Ti to sluší. Btw, ta poslední fotka vypadá jako by jsi balancovala na zdi s Vltavou - jako by jsi tam chtěla zahučet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajooo, to mě nenapadlo! :D
      Jinak moc děkujeme! :)

      Vymazat
  3. Ta druhá fotka mě taky dostala! femme fatale :) Moc pěkné :) Jinak já miluji F&F..letos jsem si tam na zimu koupila 3 svetry a to jsem jinak jidne žádný nemohla sehnat..nutno dodat že všechny stály kolem 200, jeden 180, další snad 220 a poslední z dětského oddělení s tučňákem asi 280 :D Prostě krása..mamka si tam teď kupovala kabátek červený asi za 500..a jaký super slevy měli v září! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, ty jsi milá! :)
      Já FF taky miluju, mají tam super věci za dobrou cenu a není to úplnej aušus (jen občas :))) ). Kabát za 500,- je taky výborná cena, o svetrech ani nemluvím! :))

      Vymazat
  4. černý kabát je klasika, já ho nemám, ráda bych si spíše pořídila výrazný středně tmavý zelený kabát, barvu jakou má Blair v Gossip Girl, pak červený (ten mám) námořnickou modrou a v psolední řadě bych si koupila černý :)
    jinak ten tvůj je nádherný a za 359 kč je zadarmo, udělala jsi dobře, že sis ho koupila!

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma ještě šedej, královsky modrej, žlutej a další černej (jarní), kterej moc nenosím :) Chtěla bych lahvově zelenej a fialovej jako je můj blog, ale za rozumnou cenu žádnej nemůžu sehnat... :/
      Já bych si ho jinak asi nekoupila, kdyby nestál 359,- :))) (Ach ta česká povaha..)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)