17. prosince 2013

Krátké pojednání o Vánocích. Tečka.

Vánoce. Já je mám ráda. Protože hrozně ráda dostávám i dávám dárky. A dřív jsem fakt s nadšením vymýšlela čím originálních okolí potěším. Letos mi ale vůbec nepřijde, že budou vánoce. Nebýt vánoční sezóny v práci, kdy je zákaznickej servis pod neustálým náporem hovorů, mailů, řvaní, stížností a stresu, brala bych prosinec jako jakejkoliv jinej zimní měsíc.

Nemám žádný dárky (kromě hromady kosmetiky ze svých zásob, které jsem se rozhodla zlikvidovat, tj. podarovat s ní okolí - abych si už nepřipadala tolik jako fiflena, co má dvě skříňky naplněné šminkama), vánoční atmosféra na mě leze jen občas, třeba na půl dne, kdy si pouštím svůj vánoční playlist na YT, nemám cukroví ani chuť nějaké mít, není sníh, není ani kosa (ale to jenom vítám), lidi okolo mě vánoce taky neřeší.... a ani ten stromeček, kterej jsem si nazdobila už před týdnem, nepomohl!

Co teď? Přijde to ještě? Začnu se těšit na Štědrej den? Na salát a cukroví od babiček? Na punč? Chce to víc vánočních songů a módy!!

Dejte mi tip jak se dostat do vánoční nálady! :) Co děláte před svátkama? Padl na vás vánoční splín nebo jste naopak těšící se typy lidí? :)




7 komentářů:

  1. Bojím se, že Ti žádný tip nedám, jelikož jsem na tom ještě hůře. Nemám ani podě*ný stromek, dárky taky nenakupuju, a cukroví taky nemám. A ani mít nebudu. Letošní Vánoce pro mě budou asi tak trochu jako "dovolená" bez toho, abych někam vyrazila. Prostě flákárna doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaktože nenakupuješ dárky? :)
      Přeju, aby to byla moc fajn flákárna!

      Vymazat
    2. Nemám na to čas, takže se to snažím dohánět tak nějak po cestě z práce na Vánočních trzích. Dobře, už jsem včera začala :D

      Vymazat
  2. Já mám vánoční atmosféru, na rozdávání :-).
    Neboj, těšit se začneš, nejpozději o víkendu :-)

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
  3. tam kde bydlím kosa je....šílená...sem tam trochu nasněží, ráno jsou často náledí....na cukroví letos kašlu, ale užívám si nostalgii a sentiment s horkým čajem v ruce, zapálenou svíčkou a hřejivým plyšákem ....letošní vánoce jsou zatím jen upgrade zimy....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)