28. prosince 2013

Beauty vs. Brain TAG

Dneska si dáme okecávací jednohubku - TAG, kterej jsem našla u Plum Foolery.

1) Nejoblíbenější knížka - Já tuhletu otázku nemám ráda, protože si nikdy nemůžu vzpomenout. A vlastně možná ani nemám žádnou vyloženě nejoblíbenější. Mám moc ráda Agathu Christie, Ceceliu Ahern, Alexandru Potter a Shakespeara. A hodně mě brala Čachtická paní od Joža Nižnánského.

2) Nejoblíbenější citát - Nesnáším hluboký dramtický citáty o čemkoliv. Já se řídím heslem "Všechno zlé je pro něco dobré" a vychází mi to. Na všem můžete najit něco pozitivního (třeba ne hned, ale časem).

3) Čeština nebo matematika - Čeština! Mám ráda náš jazyk. Mám ráda literaturu. Matiku nesnáším, nikdy mi nešla a už při tom slově se mi chce zvracet. Z matiky teď využívám jen to, co jsem se naučila v první až sedmé třídě ZŠ.

4) Věda nebo umění - Umění. To já ráda!

5) Muzikanti, kteří změnili tvůj život - Čéče, to nevím. Horkýže Slíže mi pochválili jednou nohy v bordelkách, takže od té doby nosím bordelky celkem často. Dá se to počítat za změnu života? :))

6) Nejoblíbenější a nejméně oblíbený předmět - Nejoblíbenějším předmětem na ZŠ byla výtvarka a němčina, na střední němčina a společenská kultura a psychologie. Nejneoblíbenějším předmětem byla jak na ZŠ, tak na středí matematiky. A na střední i zeměpis, kde jsme probírali nějaký pošahaný větry (asi nějaká volná asociace vyučujícího).

7) Nejoblíbenější celebrita s mozkem - Jako, to už je zas škatule. To je hrozně individuální - zhodnotit někoho, jestli má mozek. Asi všichni, které nějak obdivuju, těžko bych někoho obdivovala kdyby byl úplně dutej.

8) Kdybys mohla studovat cokoli, kdekoli, co by to bylo - Dějiny umění.

9) Jaké je tvoje "nerdy little secret" - Nevím, jestli nerdy, ale střední jsem úplně proflákala - učila jsem se až v buse nebo před hodinou, měla jsem pořád taháky, na maturitu jsem se učila až o svaťáku. Ale pohoda, zvládla jsem to levou zadní, jen jsem byla v takovým stresu u maturity, že to se mnou málem seklo (a to mě hned tak něco nerozhází).

10) Blogeři, které obdivuješ nejen kvůli jejich smyslu pro módu/kosmetiku - Lili. Ona si krásně hraje s češtinou. A Hanďa, protože má všechno doplněné krásnýma fotkama!

11) Kdyby měl tvůj blog být o čemkoli jiném, o čem by byl - Kdybych nebyla líná jako veš, asi bych si dala práci a psala o nějakejch světovejch problémech a o tom, jak pomoct okolí nebo Zemi.

12) Čím jsi posedlá a okolí pro tebe nemá pochopení - Touhou být originální a šokovat. Už to není tolik, co dřív, ale zapracuju na sobě!

13) Jmenuj pět lidí, kteří tě inspirují. Ne přátele nebo rodinu - Yoko Ono mě napadá. Jinak mě nikdo další konkrétní nenapadá.




2 komentáře:

  1. Těžké otázky, moc těžkě, a poprala jsi se s nima hezky :-).
    Děkuju za lichotku!
    A mě se strašně líbí ta obilná fotka, normálně mám chuť si tu otýpku pšenice či co je to, od té paní vztí :-)

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych se nedejbože někdy fakt vdávala, tak si tu otýpku fakt vemu místo kytky! A nebo levanduli!!

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)