6. června 2013

Já a trable s močovým ústrojím

Jaké bolesti jsou nejhorší? Bolest zubů (a že vím o čem mluvím!) a bolest při zánětu močových cest (a opět vím o čem mluvím!). Poprvé jsem měla zánět močáku v listopadu 2012 a bylo to proto, že jsem se nachladila ve Švýcarsku. Bylo to hrozný. Ono to není ani tak vyloženě bolestivý, ale máte pocit, že se vám chce pořád na wc, je to otravný. Když už na tom wc jste, cítíte každou sebemenší kapku jak jde ven.

Zánět se mi opakoval téměř pravidelně jednou za měsíc a půl. Ale už jsem se s tím naučila bojovat! Vyzkoušela jsem pár úžasně zázračných i naprosto propadákovitých produktů a léčiv a teď se s vámi o ně podělím.

UROVAL MANOSA AKUT - nebrat!
No na to, že je to "akut", tak to na "akut" není.. Deset tablet plných brusinek na vyléčení zánětu vůbec nic nedělá. Nezmírnilo to příznaky, natož aby je to kompletně vyléčilo. A ještě je to drahé, balení stojí okolo 140 Kč.

URINAL - brát jako doplněk a prevenci!

Urinal je děsně dobrá věc. Jedná se o doplněk stravy, takže neléčí, ale je dobré jíst jednu nebo dvě bobule denně na prevenci a udržení močového ústrojí "v kondici". Cena je vyšší, ale stojí to za to! Urinal se stal mým přítelem, se kterým trávím každé ráno. Stojí bezmála 200 Kč (30 bobulí).

BRUSINKOVÁ ŠŤÁVA - kdykoliv a kdekoliv, opět pro zlepšení "kondice" močového ústrojí!
A protože brusinek blahodárně působících na čůrostrojí není nikdy dost, dejte si sem tam skleničku či dvě brusinkové šťávy nebo džusu. Udělá vám dole dobře (ne, takhle dobře ne, na to máte přítele). Koupíte třeba i za 20,- za litr, když jsou džusy v akci (v Albertu a Penny Marketu mívají často akce na džusy Relax) a ještě zaženete žízeň.

SUŠENÉ BRUSINKY - kdykoliv, kdekoliv, jako prevence!
Sušené brusinky koupíte v každém supermarketu. Pytlík (asi 10 deka) za 25 Kč, záleží na výrobci-sušiči a dodavateli. Je to však hodně sladká záležitost a já jimi bývám občas dosti přeslazená.

ROWATINEX kapky - zázrak v léčbě zánětu močocest!

Dámy a pánové, bylinky prostě vedou! Rowatinex jsou ultra účinné a ultra odporné kapičky. Stojí asi 140 Kč za 10 ml, ale léčí to téměř okamžitě. Pokud cítíte nepříjemný pocit na záchodě a myslíte si, že zánět je na cestě, dva dny se dopujte Rowatinexem a vše je zažehnáno. Stejně tak pokud už máte zánět rozjetý a na wc trávíte většinu času, Rowatinex všechno do tří dnů urovná. Funguje stejně dobře jako antibiotika, jen je mnohem méně náročný pro tělo. Je naprosto strašně odpornej, hnusnej, chutná jako bahno smíchané s cementem a kořením, ale léčí a to je hlavní! Jděte do něj ;) 

Nezapomínejte na to, že by se mělo hlavně hoooodně pít, aby se bakterie nestihly rozmnožovat. Já si to představuju tak, že mi v močový trubici sedí koalice bakterií a bacilů, škrábou a koušou do stěny trubice, smějou se skřehotavým smíchem a vzájemně se páří. Jakmile se však napijete hodně, tekutina vámi proteče a pár těch bakterií smete do odpadu. A když k tomu přidáte Rowatinex, úspěch je zaručen.

A teple se oblíkejte, aspoň zádovou část. Slibujete? :)

Co vy a močák? Poradíte mi nějaké vychytávky?


1 komentář:

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)