12. září 2015

DIY: Originálně navoněnej peeling

Chladno neřízeně vtrhlo do Český republiky, takže můj xicht se pomalu ale jistě vysušuje a potřebuje častější obrus. Tyhle peelingy jsem dávala k loňskejm vánoců, vydržej minimálně 5 měsíců (vyzkoušeno!) a dokonale božsky voněj! Jestli jednoho dne objevím parfém, co voní takhle, bude můj!

Jedná se o peeling s vůní kokosu a citronové trávy. A kdybyste to nevěděli, tak citronová tráva voní božsky. No a kokos, o jeho vůni se snad ani nemusím dlouze rozepisovat....

Co na peeling potřebujeme?
  • cukr krystal
  • kokosovej olej
  • strouhanej kokos
  • esenc. olej s vůní citronové trávy
  • a ňáký pěkný kalíšky a etikety :)
Postup je jednoduchej - kus kokosovýho oleje dejte do misky a přisypte cukr. Přidejte spíš míň a pokud chcete peeling sušší, ještě si přidejte. Nasypte trošku kokosu (to pro tu autentičnost!) a pořádně zamíchejte. Nakonec přidejte pár kapek citro-trávního vonítka a zase zamíchejte. 

Naládujte peeling do kelímků, polepte etiketou, se kterou jste se 2 hodiny mordovali na pc, a máte-li to jako dárek, zabalte do celofánu a opatřete mašličkou.




Hezký víkend!


5 komentářů:

  1. Hmmm, já dělám peeling ze soli, a s nějakým éterákem, který mám zrovna doma, a obyč olejem :-) Kokosový jsem ještě nezkoušela, dobrý nápad ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tip :) Já si také dělla dříve peeling, ale místo krystalu jsem používala třtinový cukr :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá naprosto luxusně!

    OdpovědětVymazat
  4. A já potvrzuju, že je naprosto božskej, úžasnej a fenomenální, páč jsem byla jednou ze šťastných obdarovaných :-). Děkuju Kamčo, byl to super voňavý a extra příjemný peeling!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)