13. července 2015

Seriózní dvacetčtyřka.

Tečka za titulkem se přece nepíše. Já vim. Ale já jsem ji tam chtěla mít. Tak co už..

Dvacet čtyři let, to už je ňákej věk! To je jenom rok od čtvrtstoletí. Týbrďo! Spousta lidí se v tomhle věku vdává, žení, začínaj uvažovat nad seriózní budoucností (hypotéky a tak..). Jen si to řekněte nahlas a pomalu - dvacet....čtyřiiii.... dvacet...čtyři... to je stejný, jako si říct pomalu a zřetelně "Karel"... to je taky seriózní jméno...

Dneska se mi roky zvedly zase o stupínek. Každej řiká, že jakmile otočíte 18. narozeniny, čekáte změnu a nic se nestane. U mě se něco děje furt, ať už jsem slavila 18 nebo slavím 24. Jo, dvacet čtyři se mi líbí ještě víc, než dvacet tři, už jsem velká holka!

...ale seriózní nebudu, to je nuda :)

Mám před sebou pomyslnej dort s ovocem, trochou tvarohu a kapkou želatiny a dvacetičtyřma fialovejma svíčkama. Přeju si bejt nad věcí a spokojená, přeju si celoroční léto, zdraví, krásu, o špetku víc pih, přeju si aby si mě Drahouš vzal a abychom byli napořád ultramega happy jako jsme teď, přeju si hodně peněz abych neměla starosti a přeju si bejt míň líná.... nádech... a fůůůůůůůůůůů!

Zdroj: weheartit.com


7 komentářů:

  1. Připíjím, nazdraví! A přeju Ti tu krásu a spokojenost (a aby tě drahouš požádal, hi hi)! Mě to čeká na podzim, a vůbec nejsem tak nad věcí jako Ty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Kláriii! :-* :) Proč se netěšíš? Narozky jsou super! .)

      Vymazat
    2. Já jsem nikdy na ty naroky moc nebyla, a s přibývajícím věkem mi to přijde horší a horš :D

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší!! Ať se ti přání plní, ale ne všechna najednou, ať se máš pořád na co těšit!! .o)

    OdpovědětVymazat
  3. Článek mě moc pobavil, beru si totiž Karla, kterému je 24 :D. Opravdu seriózní výběr, že? :D Jinak si užívej stále života a ať se ti splní vše, co si přeješ :) Věřím, že důležité věci přichází ve správný čas ;).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)