9. dubna 2015

Fotím: Emily

Čtete Janku? Někdo z vás určitě jo, páč jsem vás zahlídla v komentářích! :) Janka má mimčo a protože se známe už nějakej ten pátek a protože jsem vyhlásila akci "fotky za vodku" (alkoholik...), vydala jsem se k nim za Prahu na focení mládeže.

Miminka jsem fotila zatím dvakrát, takže to není úplně parketa, na které bych se cejtila stoprocentně jistá, nicméně ona je to docela prča. Miminko se vám na povel neusměje, nezapózuje, proto to chce bejt v neustálým pozoru, hlídat úsměvy a potutelné úšklebky. Maminky nade mnou lítají a šišlají, dělají opičky, blbnou, vrtěj plyšákama. Zhruba po pětiminutové nepřetržité takovéto aktivitě mimčo ten úsměv fakt hodí!

Emily se fotila docela snadno, protože je to hodný miminko, co má rádo svoje nohy :)) U Janky v bytě je navíc krásný světlo a Emily nám poskytla několik svejch úsměvů, který jsem stihla zachytit.

Vodka se schovala do naší alkoholní skrýše a fotky se aktuálně posílají Jance na mail. Vzorek můžete vidět zde:






Chtěli byste vidět další fotící "reporty"? :)
Přeju hezkej den!

PS: Na druhém cestovatelském blogu článek o couchsurfingu :)

7 komentářů:

  1. No ta je slaďoučká a fotky jsou moc hezký, ta poslední je naprosto perfektní :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě! Jsou krásné! :-) Ta poslední je jak z nějakého fotoateliéru!

    OdpovědětVymazat
  3. Janku čtu a moc mě její články baví :). Emily je překrásná a vyfotila jsi ji úžasně :). Palce nahoru za všechny fotky, které nejsou plné kýče (hlavně miminka se fotí opravdu s šílenými rekvizitami) :). Všechny 3 jste šikuly :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)