23. února 2015

"Do bytu" wishlist

Nikdy jsem moc nechápala význam wishlistů na blogu. Nedocházelo mi, co by mělo bejt zajímavýho na tom vysdílet, že někdo po něčem touží. Nicméně ke konci minulýho roku se to ve mě nějak obrátilo a wishlisty mě baví číst/prohlížet. A protože jsem včera dělala koláč a napadlo mě, co všechno bych chtěla, tak jsem si to taky zwišlistovala a tady to je:


Forma na koláč je fakt užitečná věc. Můžete v tom kromě koláče dělat i quiche a pizzu. A my jsme hodně pizzový lidi, takže mě v tuhle chvíli ještě napadá, že bych chtěla pizza-rádlo na krájení! Zkrátka forma na koláč je ještě užitečnější, než forma na dort.

Knihovna! A zrovna tahle konkrétní na obrázku je tak rafinovaná a skvělá, že bych ji brala všema deseti. Knihovnu nemám, knížky mi barbarsky leží v krabicích, protože z místního regálu, ze kterýho jsem chtěla mít knihovnu, si muž udělal fotokoutek a máme tam potřeby k focení a různý jiný blbosti.

Svíčky beru jakýkoliv voňavý, nicméně o YC se traduje, že vůně v bytě fakt vydrží. Pro mě jsou tyhle svíčky teda drahý jako blázen a asi bych ty prachy radši použila na něco jinýho, ale jako dárek se jim nijak nebráním! :)) Ráda mám teplé a netradiční vůně, ovoce, jasmín. Růži nebrat!

Podnos se hodí jednak na přenášení desertů, ale samozřejmě i na přenášení právě připravené snídaně do postele nebo právě nalitého alkoholu ke stolu. A my máme doma párty celkem často (ehm, teda jakože už 2 za ty necelé 3 měsíce co tu bydlíme), tak by se nějakej fešnej podnos šiknul.

Jako milovnice černého čaje ocením spíš ten sypanej a nejlíp fakt anglickej (oooo, mňam!). Jenže nemám sítko, tak ten bordel musím cedit zubama nebo lovit lžící. To by člověk nevěřil, jak takový sítko ulehčí život!

Koberec nám sice koupili naši k vánocům, ale s našima se vidím tak často, že koberec se do naší domácnosti dostaví asi tak v srpnu.. No nic, koberec si prostě přeju, protože si v obýváku v rohu chceme udělat posezení na zemi na koberci s hromadou polštářů a sedacím pytlem. Všechno už máme, jen ten koberec ještě ne. Sakra!

Nemůžu dělat štrůdl, nemůžu dělat cukroví, nemůžu drtit piškoty přes utěrku, nemůžu mlátit Milého... protože nemám váleček na těsto. Zatím jsem to řešila flaškou nebo zavařovačkou, ale není to ono. Dejte mi váleček na těsto a pevný bod a pohnu Zemí!

... a pak si přeju samozřejmě hormadu jinejch mimobytovejch věcí, na to třeba udělám nějakej seznámek příště.

Co vy si přejete do bytu? :)

6 komentářů:

  1. Váleček taky nemám, a používám flašku od vína :D Ale nepeču tak často, tak to ani neoptřebuju nějak nutně. Čajítko jsem si pořídila supr cheap z ikey, protože mě cezení zeleného čaje a bylinek přes zuby taky nebavilo :D Hele místo YC svíčky doporučuju YC vosky :-) Stojí okolo 50, a fakt ta vůně v bytě chvíli vydrží ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flaška od vína je dobrá, páč když se stane, že tu "válecí" nááááhodou vyhodíš, prostě si musíš koupit nový víno, no... jaká oběť! :D

      Vymazat
  2. V Lídlu maj podnost, kterej má skládací nožičky, takže se s ním dobře snídá v posteli!

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je hezkej wishlist!
    Ty nemáš váleček? To jsem měla vědět před nakupováním vánočních dárků :-)
    Taky potřebuju knihovnu a obecně víc úložných prostorů.
    A moc se mi líbí ten zobrazenej kobereček, tyhle mokka barevné kombinace jsou takové hřejivé a útulné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)