22. ledna 2015

Ty vole, krize!

Slečny, nevim co se děje, ale nemám nápady!! 
Muž má v dubnu narozeniny, starouš jeden, a já nemám prostě nápad co mu dát. Mám nápad na malý překvapení, ale ne na dárek. Většinou mi pomáhá přemejšlet na záchodě nebo ve vaně, ale vanu nemáme a ještě nejsme na takovým partnerským levelu, abych na wc jen tak seděla a přemejšlela (vlastně obecně se snažím zdlouhavým wc činnostem doma vyhýbat, znáte to - vztah v rozpuku, záchody, zvuky a zápachy,.. no nic..). Takže jsem v zakopaným kruhu. Nebo je to zakopanej pes. A já jsem v začarovaným kruhu. Jo, to jsem myslela.

Dokonce jsem došla až k tomu, že jsem projížděla google, do nějž jsem zadala "Tipy na dárky pro muže". Našlo mi to tipy na trencle, hrnky, fotbalový míče a boxovací pytle, v další cenový kategorii pak na tablety a mobily a tak a na to fakt nemám. Sestra radí udělat kalendář z fotek, nicméně tohle nebylo originální ani před osmi lety, natož teď.. navíc dávat tohle fotografovi je jako nosit dřevo do lesa, žejo.

Chce nějakej pecka originální dárek pro mého přítele fotografa, kterej mě nezruinuje a jeho potěší, nějakej netuctovej (žádný trencle, tričko, kalendář nebo hrnek... a už vůbec ne prstýnek!). Možná se zeptáte - a co má rád? Má rád čokoládu. Cestování. Focení a hudbu. A nepředvídatelnost. Asi to vypadá, že ho vytáhnu s foťákem na nepředvídatelný karaoke, kde budeme zpívat různý národní hymny a pojídat čokošku...

Zdroj: weheartit.com

Máte tipy? Díky za každej! (možná ty komentáře nezveřejním, páč on ten blog čte, tak pro jistotu... :)) nebo pište na mail: Kamila.Ostruzinova@gmail.com)



9 komentářů:

  1. Haha, záchodové činnosti mě pobavily :D Co třeba tohle?: http://darek.heureka.cz/lens-mug-termohrnek_2/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten dostal minulej rok! :)) (stojí na poličce a všichni si ho mezi ostatníma objektivama pletou :)) ) Díky!

      Vymazat
    2. Sakryš, tak to je naprd. Nemám nápady :D

      Vymazat
  2. Ja uz take nemam vubec napad, jsem rada, kdyz si sam rekne. Posledni dobou kupuji tricka, co si vybere - NFL, Green Lantern, Game of Thrones. Jinak trenky no, knizky parfemy, sada na auto Picatec.
    Nebo upec coko dort :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že ty hadry tak jako zapadnou :/ Jinak jsem se ho taky ptala co chce a on neví :)) S ním je to těžký :) Děkuju za tipy!

      Vymazat
  3. Má třeba povlečení na postel -to je podle mě super dárek a v dnešní době se dají vybrat opravdu supr vzory :) potom mě napadlo pokud má třeba rád čaje "udělat mu takovou čajotéku" nakoupit všechny možné čaje a pohrát se s tím (pěkně zabalit atd.) nebo snad nový objektiv (ale psala jis že nemáš moc financí,takže to spíš ne) :/ no pak už mě napadá jen nějaký vhodný dopněk do interiéru :)(koberec,polštáře,polička ,nástěnka na fotky ....)
    Snad jsem ti trochu pomohla :)
    http://princess-photos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my už bydlíme spolu, tak dárky do interiéru by se možná jevily spíš trochu sobecky v naší situaci, kdy já se chci zabydlovat a byt zútulňovat a příteli je to skoro jedno :D ale jinak je to super nápad, moc děkuju! Objektiv finančně nedávám a ani tak bych takovou drahou věc asi nekoupila.

      Vymazat
  4. S dárkama pro chlapy je to těžký no... Já bych asi zvolila romantickou večeři a třeba kino nebo divadlo, sexy prádlo atd atd. znáš to. Ale je fakt, že se na to asi dívam z pohledu matky, pro kterou je návštěva kina, kde nehrajou Toy story :-) vzácnost.
    A něco jsem našla krásnýho čokoládovýho, co by se libilo i mě, hele... http://www.cokolada.cz/degustacni-sady/

    OdpovědětVymazat
  5. Upeč mu čokoládový dort, jak někdo navrhl, kup mu povlečení a večer jděte třeba do pizzerie, restaurace, kina, divadla...
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)