17. ledna 2015

Relaxujem v Praze

Na facebooku se to jen hemží tím, jak lidi jeli na hory. Relaxovat. Lyžovat. Na wellness. Za romantikou. Jo, závidím jako prase, my jsme zůstali v Praze. Nelyžuju, nesnouborduju, nemám prachy. Ale i tak jsme si na tenhle víkend udělali s mužem čas na sebe a nenudili jsme se.

Protože byl Drahouš nějakou dobu nemocnej, skoro jsme spolu nebyli jinak, než v posteli - on funící a kašlající, do stropu hledící, já se starostma a knihou. Kromě toho, kdy jsem mu nesla čaj nebo jsem ho nutila do změření teploty, jsme o sebe skoro nezavadili pohledem. Čili jsme se domluvili, že tenhle víkend bude jenom náš. Neměli jsme přesný plány nebo úmysly jak ho trávit, chtěli jsme zůstat spontánní (...a taky nás nic moc nenapadlo).

V pátek večer jsem si z ložnice udělali putyku a padnul zbytek Morgana a cola, plus trochu vodky a džusu. Styď se, Kamilo! Shlídli jsme pár filmů (Vévodkyně neprošla, pfff...) a vytuhli jsme. V sobotu už to bylo akčnější.

Dopoledne jsme šli na pohovor (teda já a přítel se zatím procházel okolo budovy) a pak jsme měli hlad. Hledali jsme na Vinohradech nějakej fajn podnik, kde si Č. může dát oběd a já něco lehčího, protože jsem zatím neměla moc hlad. Zašli jsme do Knajpy kousek od Míráku. Č. si dal cheeseburger a já noky s houbama a vepřovým masem (jooo, to je teda fakt lehčí..). Bylo to dobrý a tak sytý, že jsem ještě za tři hodiny cejtila těžkost. Bylo to totiž fakt děsně děsně děsně dobrý! A ten cheesburger, to byla porce tak pro sedm modelek.

Po obědě jsme se vydali na hrad. Páč jsme zjistili, že jako křupani největší si ani nepamatujem, kdy jsme tam byli naposledy a to v tý Praze bydlíme... chtěli jsme pozdravit hradní stráž a zeptat se, jestli je pan Zeman doma, že jdem kvůli odečtu vody, ale netroufli jsme si.. radši.

Na nádvoří jsem se nechala vyfotit a šli jsme zase dolů na Malostranskou zahřát se něčím teplým. Zašli jsme do kavárny, která nevim jak se jmenuje, ale je hned na rohu na Malostranský, jede okolo tramvaj a je hned naproti mostu. Ceny jsou tam normální pražská, nic turistickýho. A maj výbornej heřmánkovej čaj, ten zkuste!

Vybělil mi zuby, pacholek! Kdyby to bylo tak snadný jak v tom Photoshopu, ach..! Za fotky děkuji svému Č. :)
K večeru jsme šli do kina. Nic moc tam nedávaj, ale zašli jsme na Noc v muzeu 3. Řikám mu - to bude navazovat na předchozí díly, takže když jsi je neviděl, tak ti to nebude dávat smysl. A on řiká - ale nééé, já vim o čem to je, to neva, že jsem to neviděl. No samozřejmě to vadilo, takže teď už tady stahujem předchozí dva díly, aby si to doplnil. Trojka Noci v muzeu je sranda, líbilo se mi to, zasmála jsem se, to jsem potřebovala.

Protože se nám nechtělo dělat si něco doma k jídlu, po cestě jsme se zastavili na pizzu v Pizza Dalí. No a tam je to fakt supr. Všude obrazy Dalího, takže jsem se musela samozřejmě nechat vyfotit s odhaleným krkem, když už tam mám ten podpis, žejo :) Pizza dobrá, obsluha milá, šla bych tam zas.

Teď se jdem flákat a dokoukávat tu Noc v muzeu. Vodka ještě je, takže.... dobrou!

Jaká byla vaše sobota? Co podnikáte, když nemáte žádnej extra plán? Jedete na hory? :)



6 komentářů:

  1. Taky jsme na hory nejeli, ani jednoho z nás to neláká. A moc Ti to sluší :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ty joo, máš ty vlasy teďka boží, takové strakaté ;-) Nic si z toho nedělej, já taky kysnu, pro změnu v Ostravě, takže ještě větší průda. A navíc se zkouškový na krku. PS: taky bych potřebovala udělat něco se zubama, ale nejen ve fotošopu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, aby šlo zkouškový hladce! :)
      Vlasy jsou takovým... řekněme.. ne úplně plánovaným ombré, ale líbí se mi to :D

      Vymazat
  3. Já trčím s přítelem doma a oba dva se šprtáme na zkoušky :(. Hory nás fakt netankujou, hned jak dozkouškujeme, budeme psát bakalářku, takže...závidím i tu Prahu, určitě super den :).

    OdpovědětVymazat
  4. Shoda náhod..byla jsem v PHA. Také totiž nelýžuju.), nesnoubordím. Kino mě čeká až v týdnu, chci jít na Fotografa. Užij si neděli

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)