10. ledna 2015

Nejoblíbenější doplňky!

Pročítala jsem si starý články (já se hrozně ráda čtu, trapas) a našla jsem tam slib, že vám ukážu svoje nejoblíbenější náušnice. No a protože jsem si zrovna v rámci vybalování v novým bytě rovnala náušnice a doplňky na svůj děsněhustej stojan, tak jsem je rovnou vyblejskla..a nejen náušnice :)


Takhle to vypadá na mém nočním st...skříňce. Stojan na náušnice je z Fleru dělanej na přání a už skoro praská pod nánosem náušnic, náramků, rětízků, ozdobiček, .... vedle toho je malá krabička s brožema a vedle ní větří krabička, kde jsou náušnice peckového typu, čelenky, sponky, gumičky, prstýnky a takový ty blbosti, co se nedaj nijak pověsit na stojan. Svíčka je nezbytností (tahle je z ikey a je perlová a nemá na sobě žádnou samolepku, takže teď nám slouží jako čupr dózička na bonbony) no a láhev se sušenejma růžema od Č.

Prostě fanynka Harryho Pottera :) Černej znak Relikvií smrti je z Fleru, kovovej a obraceč času z eBay.

Dlouhý náhrdelníky já ráda. Všechny tyhle dosahujou na prsa nebo pod prsa a jsou prostě boží! Jabko je z Claire's,
čtverečky z Bijou Brigitte a robot z eBay. Robota mám obzvlášť ráda!

Náušnice vlevo jsou strašně super, nevím odkud je mám, ale vypadají maximálně dobře a hodí se jak k šatům, tak
k rockovýmu vzezření. Hroznový víno vpravo jsem si vyráběla sama. Na vinobraní ideální :)

Přiznávám, že náušnice vlevo jsem si na Fleru koupila hlavně proto, že se jmenovaly Lili's dream (nebo tak něco) a autorka
měla na mysli Lili z Harryho Pottera. Medvídky vpravo mám z mělnickýho vinobraní, ty jsem tam prostě nemohla nechat!

Placičky nahoře už nevim odkud mám, mám je asi 3 roky a jsou už docela ošoupaný, ale jsou lehký a poměrně rafinovaný.
Kolečka dole mám z Rotterdamu, hodí se ke všemu, ale na mě jou možná trochu moc "jemné". FIalové vpravo
mi přijdou krásně orientální a jsou od Avonu. Jsou trochu těžké, ale vypadaj hezky.

Gigantický motýly jsem si dělala sama (teda.. koupila jsem si dřevěný motýly a napojila jsem na to náušnicovej háček ;)) )
a jsou trochu nepraktický, páč mi dosahujou až k ramenům, ale k obyčejnýmu černýmu outfitu, tkerej potřebuju ozvláštnit,
jsou super. Třešně mám od sestřenky a placky nahoře jsou z céáčka myslím.

Kočky jsou prostě superboží! Mochomůrky jsem si zase dělala sama a motýla do vlasů mám z Rotterdamu. Pamatujete si takový ty motýly na pérkách, který byli, když byl rok cca 2000? No, tak to je on! :)

Náušnice vlevo miluju, já obecně miluju takovej ten "zašlej" kov. Je to můj nejmilejší "odstín" kovu. Holčička nahoře je v podstatě profesorka Trelawneyová z HP a dělala jsem si je sama. Houslové klíče byly drahý jako prase (280,-, pokud si dobře pamatuju a jsou jen ze stánku), ale mně přijdou strašné stylový!

Náhrdelník nahoře jsem si pořídila nevim kde, ale vim, že stál strašně málo. Nosím ho často v kombinaci s těma náušnicema s bodcema nahoře. Barevné vlevo jsou docela těžké, tak je nosím jen občas, ale já mám už od malička tuze ráda visací náušnice. Gramofonový desky mám od Milého ze Szigetu, což je ulftrafree festival v Budapešti.

Placky na řetízkách jsou zase z Rotterdamu, dřevěné jsou taková klasika, křížky jsou z eBay a hnědé dole s kamínkem jsem dostala k třiadvacetinám od kamarádky.

Růžové jsou od ségry k vánocům, jahody mám už asi 8 let a řekla bych, že to jsou nejstarší náušnice který ještě mám. Masky jsou z pravejch italskejch Benátek, kde jsem byla na karnevalu, no a visací "Kamila" jsou prostě klasika :)

Banány a dřevěný černý jsem si dělala sama, kolečka s vínovým prostředkem moc nenosím, protože nemám nic vínovýho (vlastně jo, rolák!), ale přijdou mi hrozně vintage a mám je ráda. Fialový jsou jen tak na ven, na procházku :)

Z těchhle příborů je každej děsně odvařenej, tak možná je mám ráda z velké části i proto. Brož je od mého bývalého a je z vetešnictví a je děsně super. Ale prostřední černej šutr mi vypadává, tak se ji bojím nosit..

Mašli dole jsem si dělala a nosím ji většinou v drdolu. List nahoře jsem urvali našim z dekorační kytky, když jsme šli na ségřin maturiťák. Sponkou si ho připínám do vlasů.

Falešný roztahováky mám na nějaký festivaly (každej rok se totiž chystám aktivně festivalovat a každej rok to nakonec nevyjde, ale je prostě potřeba mít na to vždy připravený náušnice!), tučňáky vůbec nevim, kde jsem vzala, veverky nahoře jsou taky falešný roztahováky a vypadaj, jak když mi lezou z ucha. Z toho taky všichni nemůžou a obdivujou to, mám je z fleru a je to super nápad, ale děsně z toho bolej uši. No a placky vpravo jsou z eBay a stály asi 10 Kč :)

No a prstýnky :) Kromě červenýho jsou všechny od Avonu, červenej je z Bijou Brigitte. Nejradši mám tu rozostřenou kytku vzadu!

Kterej můj doplněk se vám nejvíc líbí? Jakej je váš nejoblíbenější doplňek? A jak je skladujete? :)


16 komentářů:

  1. Ach ty černý kočky! A obraceč času. Mám ráda podobný blbůstky. Bohužel mě postihla alergie na bížu, ať je s niklem nebo bez, tak z toho mám do hodiny vyrážku. Ale stejně se vůbec neumím zdobit, takže je to nakonec jedno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, to je vopruz ta alergie :/ Já se zas skoro neumím voblíkat, takže to pak doháním tím zdobením :)))

      Vymazat
    2. Mám neodbytnej pocit, že bychom se měly po světě pohybovat spolu, páč jako výborně bychom se doplňovaly! :D

      Vymazat
  2. Máš úplně nejvíc boží sbírku naušnic! Takové ty orientální a vintage kousky jsou super! (Já to miluju, ale skoro to neumím nosit :D) a pak souhlasím s tím, že houslové klíče jsou skvělé, a pak ty gramo desky! Ty jsou taky supr čupr cool!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsou jenom ty nejoblíbenější, těch míň oblíbenejch mám ještě další tři hromady... :D (ale ty už jsou takový nudný)

      Vymazat
  3. Ani nevis, jak jsem rada, ze v tom nejsem sama. Prave jsem prisla z obchodu a mam dalsi 3 nove nahrdelniky uf...skladuju vse v koupelne v kosickach,ale uz to neni kam davat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezamotává se ti to? Já jsem to dřív taky měla v dózičkách a krabičkách a každý ráno jsem byla akorát namíchnutá jak je to zamotaný :))

      Vymazat
  4. Z těch gramo desek jsem úplně odvařená. Já jsem vůbec na náušnice docela úchyl. Nemám jich sice nějak zvlášť moc, ale zatím sem se je nenaučila moc nosit a už vůbec střídat. Takže na mě jich mám až dost. Nejraději mám ty orientální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky úchyl, náušnice mě jako dárek vždycky potěšej :)

      Vymazat
  5. Máš toho požehnaně, ale já taky :D Nejvíce se mi od tebe líbí ty fialové náušnice od Avonu, a pak ty jemné hned vedle. Mám obecně ráda visací náušnice, přestože nyní víc nosím pecky. Já jsem si za poslední dobu oblíbila zlatavé perličky, a pak také zlaté orientální visací náušnice s fialovými a modrými korálky. :)
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  6. O_O Já si vždycky myslela, že mám hrozně moc doplňků, přitom ty jich máš asi pětkrát víc. :3 Jsou moc krásné. Já jako doplňky mám ráda náušnice. Líbí se mi i náhrdelníky, jenže nosím věčně šály a šátky, tak to pak ztrácí smysl. A také nosím různé náramky :3. Spíše ručně dělané. Moc se mi líbí ty přívěsky s Harry Potterem a a... náušnice. Všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Harrypotří přívěsky prostě vedou :))
      Já jsem fakt děsně marnivá co se týče doplňků a šminek :))

      Vymazat
  7. Kdybych byla zloděj, určitě bych jako první sahala po obraceči! Je ultramegabožíakůl a já ho strašně moc chci! Jinak máš fakt krásnou sbírku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obraceš seženeš za pár kaček na eBay, jdi do něj! :))

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)