3. listopadu 2014

Vypatláno v říjnu

Slavnostně zahajuju další měsíc (vím, mám zase ňákej ten den zpoždění) a méně slavnostně oficiálně zahajuju zimu. Onemocněla jsem, nicméně práce nepočká, pojďme tedy na to.










Lilien balzám na vlasy
Tuhle hrůzu jsem si pořídila když jsem ještě byla bez práce, rovná se chudá jako kostelní myš. Stojí to asi 30 Kč a je to vyložený vyhození peněz oknem. To si radši desetikačku připlatím a koupím si baleáckej kondyš. Fajn, hezky to voní, ale je to tekutý jak řídký těsto na palačinky, takže polovina z toho stejně odteče do odpadu. Vlasy to nijak nebalzamuje, nenapomáhá to rozčesávání, nehýčká to, nedělá to nic. 



L'Oreál gel na vlasy
Jo, je to dražší věc, ale výborná! Zasychá rychle, takže se nemusíte bát, že se účes rychle zničí, než ho stihnete zafixovat, drží, sice slepuje (jak taky jinak u gelu..), ale zároveň jde v pohodě vyčesat. A z rukou jde dobře umejt, žádný lepidlo na prsty.


Manufaktura balzám na rty s pivem
Balzám mi byl nadělen pro radost od kamarádky. Když ho máte na rtech, je fajn, příjemně voní a"chutná", je lehkej a mazlavej, leskne se, nebělí. Nicméně moc na rtech nevydrží, bez jezení a pití asi jen půl hodiny. A jakmile ho na rtech nemáte, rty jsou vysušené. Jsem z něj rozpačitá.


Nivea šampon Diamond Volume
Krásně voní, krásně pění, vlasy jdou hebké. Jestli jsou lesklé, to nevím, protože moje vlasy jsou suchý a zničený a zvlněný, takže se nelesknou. Objem navíc jsem taky nepozorovala, protože většinou mám vlasy objemný až dost (pokud nemám bad-hair-day nebo nepoužiju nějakej splihávací přípravek). Takže jo, byla jsem s ním spokojená.


Avon krém na ruce s acai
No já vám nevím, ale když je krém od toho, aby se použil na ruce, měl by se asi chovat tak, abyste ty ruce mohli používat v podstatě hned. Nebo ne? No a tenhle krém fakt krásně voní a je skvěle fialovej, ale nevsakuje se. Je spíš na noc, protože jinak budete mít všechno upatlaný. Ale je pravda, že když si ho dáte na noc a náhodou jdete po pár hodinách spánku na wc, ruce jsou fakt jemný a hydratovaný.


Co na tyhle produkty říkáte vy? ;)
Hezkej večer, mějte se a smějte se!


1 komentář:

  1. Ja som mala od Lilien sprchovy gel, mam z neho podobne dojmy ako Ty z balzamu.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)