22. listopadu 2014

Kam dáme medvěda??

Standardní situace, která nastává při každém mém stěhování. Co s medvědem? Moje hračky mají duši. A můj metr sedmdesát velkej medvěd má veeeelkou duši!

Alfréda (tak se totiž jmenuje) jsem dostala od našich za úspěšně složenou maturitu. Dárek je to perfektní, Alfréd je totiž boží simulátor objetí. Když si odmyslíte jeho chlupy (případně neodmyslíte, máte-li chlupatého partnera) a přitulíte se k němu se zavřenýma očima, je to úplně jakoby vás držel váš Nejmilejší! (jo, to zní dost úchylně..)

Jak se takovej medvěd převáží a skladuje? Já jsem ho dostala ve velikánským pytli. Což mi přijde nehumánní... tedy neplyšádní. Při každém mém stěhování byl Alfréd převážen autem, na zadní sedačce za spolujezdcem. Objevily se u mě tendence ho připoutat, ale radši jsem to nenavrhla. Skladování probíhá buď vedle postele, nebo na posteli, pokud je manželská a nemám manžela. Prostě Alfréd má své teplé místečky vždy u mě. V zimě krásně hřeje, po celý rok jeho noha poslouží jako velmi pohodlný polštář. A jestli vás zajímá jak se Alfréd pere, nepere se. Dá se čistit, ale moc se to nedoporučuje. Proto pokud slintáte, jako polštář tyhle megaplyšáky určitě nepoužívejte!

Jak už víte, na začátku prosince se stěhujeme do novýho bytu. Krásná dva plus káká. Těšíme se. Všichni se ptají jak se těšíme, co nám mají koupit, kde to bude, ... Co nejvíc trápí babičku? Kam že to proboha dáme toho Alfréda??

(fotku Alfréda nemám, chtěl zůstat inkognito)

11 komentářů:

  1. Jé!! to je krásně napsaný článek! Alfréd musí být fešák :3 Já mám žraloka jménem Sir Alfons a to je taky parádní polštář.. :3

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alfréd je boží a zdraví Alfonse! (btw. Alfrédův nevlastní bratr je taky Alfons, je menší a pochází z Barcelony!).

      Vymazat
  2. :D Být Tebou, tak ho připoutám, nikdy nevíš, co se může stát, žejo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš recht! Z Hostivaře do Vršovic pojede připoutanej!

      Vymazat
  3. :-D super článek k nedělní snídani :-D Já nemám Alfréda, ale dokážu si představit, jaká je to prekérka. No, pokud v tom dva plus káká budete mít ložnici, tak je jasné, že se do nějakého rohu vejde ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. To je miloučké! Přijde mi téměř, jako bych to psala já, přesně vidím své starosti až se budu stěhovat, jak přestěhovat svojeho plyšového kamaráda - a myslím, že budu velice vděčná, že do metru sedmdesát mu pár cenťáků chybí. A jinak přeju hodně štěstí se stěhováním :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho vždycky připoutávám! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhernej článek! Určitě tě budu sledovat dál, takhle po ránu se od srdce zasmát, to ne nejlepší :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)