7. listopadu 2014

DIY: Dárková schránka na peníze nebo poukázky

Ty brďo, první problém bylo moje tekutý lepidlo, který se na to evidentně nehodí, druhej problém byl titulek tohohle článku. Jak mám jako nazvat jakousi krabičku od Merci, do které se dají uložit papírový prachy a kterou pak můžete někomu věnovat k Vánocům (nebo ke svatbě, k promoci, bla bla..)??

Co potřebujeme?

  • krabičku Merci (ale takovejch těch čtyř velkejch, aby ta krabička nebyla skoro čtvercová, ale hlavně obdélníková)
  • vybranej balicí papír
  • případně mašličku
  • nůžky
  • lepidlo (radši tuhé)
  • prachyyyy!

Nuže, ustřihneme balicí papír podle toho, jak je krabička veliká. Z každé strany necháme rezervu.


A pak.. kdo by to byl řek... balicí papír nalepíme ze všech stran. Když nezvolíte tekutý lepidlo blbě jako já, tak to nebudete mít takhle vyboulený všude. A když si papír trochu nastřihnete po stranách, tak ho budete moct různě ohýbat a půjde vám to líp.


Papír můžete nelepit i dovnitř plus přidat kus bílého papíru jako cedulku s věnováním. Mně se vevnitř docela líbily nápisy Merci, tak jsem to nepřelepovala.


Vložte peníze a věnujte je :)
A nebo tam můžete vložit poukázky, třeba vlastnoručně vyrobené! :)


1 komentář:

  1. Jo, to je prima napad. U nas v rodine se krabicky od ceholkoli vyuzivaji naprosto bezne. V krabice od woku jsem dostala k jednem Vanocum zimni bundu, v krabicce od bonboniery zase penezenku a rukavice, jen se staci zamyslet a balici material vidime vsude kolem nas, jen pozor, trochu to zavani syslenim a shromazdovanim veci :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)