4. srpna 2014

Vypatláno v červenci!

Já vim, že mám už čtyři dny zpoždění, ale abych pravdu řekla, mně se do toho Vypatlána moc nechtělo. Přijde mi, že se z toho trochu stala moje povinnost, než že bych měla sama zájem to psát. Proto do budoucna zvážím, jestli s tím chci pokračovat. Ano, jsou to sice hodně čtené články, ale bez nějakých reakcí a já prahnu po komentářích! Čtete tyhle mikrorecenze rádi?

Hodnotíme přísně podle této stupnice:









Oriflame Vinyl Lesk na rty Very Me jsem dostala od StudentPointu k Vánocům (když jsem ještě dělala manažerku fotografů), prej abych pak měla co dát do Vypatlána/Spotřebována. Protože mám lesků a balzámů fakt hromadu, trvalo 7 měsíců, než jsem ho spotřebovala. A je skvělej! Barva je příjemně růžová, půjde hlavně k zimním typům pleti a k bledulím. Nelepí, ale poměrně dlouho drží, navíc se mi stalo, že jsem s ním několikrát usnula a druhej den ráno jsem sice neměla rty lesklý, ale měla jsem na nich lehkej růžovej pigment. Na noc u Milovaného ideální :))



L'Oreál Superliner Blackbuster je úplně nejvíc nejlepší zdroj černejch linek, jakej jsem kdy měla nebo viděla! Má tlustej pevnej aplikátor do špičky, se kterým zvládnete tenkou linku i výraznou širokou, krásně se s ním kreslí i ozdůbky okolo oka (já si třeba dělám občas tečky nebo čárkovanou linku ve stylu značení "Zde ustřihněte". Blbnu, no.). Černá je vážně černá a to i ještě teď, když už dopisuje. Linky se dají ještě občas použít, když je nechám dlouho stát aplikátorem dolů, určitě je zatím nevyhodím, mám k nim citovej vztah! Brala bych, kdyby dělali i hnědý..


L'Oreál Sublime Mousse. O téhle boží barvě (kterou jsem v Česku zatím nesehnala... ooo shit ooo nééé!) jsem psala celou recenzi spolu s návodem na zrzavý vlasy tady. No jen si to přečtěte!

Garnier Fructis maska proti poškozeným konečkům (španělsky se to jmenuje "Adiós Baňos", ale v češtině jsem název nenašla) je boží v tom, že jí stačí docela trošku a dostane se ve vlasech všude (pokud si dáte trochu záležet). Na moje do půlky zad dlouhý vlasy jsem měla tuhle 400mililitrovou masku na cca 10 umytí. Jako že by mi vyléčila vlasy, to ne, to už víme, že spravěj jen nůžky, ale takový ty hodně narušený konečky nechala "odpadnout", vlasy provoněla božskou ovocnou hutnou vůní, zjemnila a kupodivu nijak nenarušila vlasovej objem (jako to dělá většina jinejch masek s pěti kily silikonů). Já jsem byla velmi spokojená!


Heřmánkovej denní pleťovej krém Ziaja je další věc, kterou jsem dostala přímo od společnosti Ziaja (děkuji!). Inu, krém krásně voní a je ho fakt pořádná dávka, balení vypadá jednoduše a přitom šmrncovně. Krém se špatně vsakuje, je lepší dát ho trošku a pořádně ho vetřít a pak v případě potřeby aplikovat další malý množství. To mi teda docela vadilo, protože já se chci ráno vyspat co nejvíc to jde, takže když si musím ušetřit navíc 5 minut na vstřebání krému, je to pro mě nevýhoda. Krém jsem asi v polovině balení tedy začala používat jako odličovací přípravek. Na toto je výbornej! Odlíčí hned, nedráždí oči, pleť zůstává jemná a hydratovaná. A voňavá. Takže jako denní krém ne, na odlíčení ano všemi deseti!


Koukám na to a červencový produkty byly všechny dobrý! Produkty na srpen se pomalu rýsujou, bude pečující kosmetika a trochu dekorativky, tak se těšte!

Hezkej den, kočky! 

7 komentářů:

  1. Nepřestávej, já tyhle články ráda a čtu je vždy. :D Linky L`Oreal mám taky a jsou super.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tyto články také ráda ;) U mě na blogu patří také k těm nejčtenějším.

    OdpovědětVymazat
  3. O těch linkách slyším poprvé. Po přečtení tvých slov na ně asi hodím oko v drogérce ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tyto články taky ráda, něco už jsem si díky tobě už pořídila (jen se neptej co, to už si nepamatuji :D)
    Krásný týden, Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten heřmánkový krém používám i kvůli parfemaci na noc a dokonale mi vyhovuje:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se tyhle články taky moc líbí! I když jsem trochu čekala, že ten lesk od Oriflame pomluvíš a tys ho mezitím úplně vychválila... :-D Já jsem měla přesně ten samý a lepil mi jako sviňa, tak jsem ho po pár použitích vyhodila, asi nějakej vadnej kousek. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)