15. srpna 2014

Když zmerčím konkurenci!

Žárlivá jsem málo. Rozhodně nespadám do kategorie hysterické scénistky, která by odvozovala poměr z komentáře na fejsbůku. Nicméně uznávám, že vidím-li zvýšenou aktivitu nějaké uživatelky na profilu mého přítele nebo zvýšenou aktivitu osobního kontaktu a mrkání slečny v okolí, jen tak ze zvědavosti se na ni buď zeptám nebo/a pak postupuju v následujicích krocích:


  1. Důkladně prolustrovat její FB profil! - Pokud potenciální konkurenci vidím v jistém dámském objektu, který neustále nenááápadně lajkuje a komentuje všechny příspěvky mého Drahého, nebrání mi nic v tom projet jí profil. Důkladně analyzovat její vzhled, projet v jakých skupinách je přidaná, je-li zadaná, případně odkud mého Vyvoleného zná. Občas, když se chci ujistit, že já jsem prostě lepší, zasměju se nad gramatickejma chybama dotyčné.Ale to už jen v případě, že vím, že je to mrcha. Hlavně že se pak cejtím líp! Navíc je moje schíza oprávněná - já jsem v rámci seznamování a lovění taky Milému všechno nenápadně lajkovala (po čase jsem se dozvěděla, že jsem byla nenápadná asi jako ten fakáč, co stál po Zemanově zvolení ve Vltavě a ukazoval na hrad..).
  2. Věc nijak neřešit, ale po čase se na dívčinu znovu jakože mimochodem zeptat! - S Drahoušem se můžeme bavit o všem. Proto když žárlím, tak to na něj prostě vybalím, že žárlím. Není to scéna, jen to zmíním, pohovoříme si o tom a je klid. Ale když to ve mě hlodá hodně, přivedu po čase na potenciální konkurenci znovu řeč. A je-li reakce adekvátní, jsem zas v klidu.
  3. Ukázat ji kámoškám! - Je-li to děvče, o kterém vím, že spadá do kategorie "Bývalá, koketa, dříve randící, po mém muži prahnoucí" nebo to všechno dohromady, moje senzory ostražitosti se aktivují na maximum a její fotka prostě musí být podrobena důkladnýmu mozkovýmu hloubání a dloubání na kámoščím srazu - je fakt tak pěkná, jak se zdá mně? Kámoška vás vždycky utvrdí v tom, že vy jste jednička na trhu a tahleta na vás nemá!
  4. Lísám se! - Pokud se konkurence projeví naživo a na veřejnosti, asi jednoduše neví, že objekt jejího zájmu je zadanej. Není proto nic jednoduššího, než postupovat jako Carrie v Sexu ve městě - představit se jako přítelkyně zmíněného a k tomu ho políbit nebo láskyplně chytit za ruku.
  5. Vztekám se! - A to hlavně proto, že žárlit vůbec nemusím, protože mám perfektního chlapa. A taky proto, že je mou filozofií "Dělej si co chceš a já z toho pak vyvodím důsledky". Takže když mě má rád, tak ty "důsledky" vůbec nedopustí. Na co zbytečný stresy, žejo!
  6. Provokuju toho druhýho k žárlivosti! - Drahý se ze mě občas dělá prdelky a provokuje mě vtípkama o jedný slečně, se kterou randil přede mnou. To si nenechám líbit! Podniknu obrannej útok ve formě vyvolávání žárlivosti. K tomu mi snadno poslouží zmínění jména mého egyptského sexy kamaráda. 
Zdroj: weheartit.com
Berte článek s rezervou samozřejmě :) A pokud na nějakou slečnu žárlíte, nezkoušejte nenávist, ale naopak pozitivní zájem. Pokud je slečna potvora, tohleto ji stopro vykolejí :))

Žárlíte? Jak to řešíte? Žárlí váš přítel?


5 komentářů:

  1. Žárlím hodně, žárlím pořád a žárlím na všechno :D ale už roky na tom pracuju a je o mnohem lepší, fááák :D
    Je to hrozná "nemoc", kterou neumím ovládnout, i když všechno dokážu tisíckrát mozkem vysvětlit... Fakt blbý :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem si nemyslela, že jsem žárlivý typ, jen mám prostě ráda "mít přehled". Milého nestopuji, nešustruju mu kapsy a mobil, ale čas od času červík zahloubá :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to já taky nešustruju kapsy ani mobil ani nic :) Žárlím v rámci běžné míry, která by mně osobně přišla od Milého roztomilá. Moje žárlivost mi ale roztomilá teda nepřijde :D

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)