6. června 2014

30denní výzva. Třetina za mnou!

Mám za sebou 10 dní 30denní výzvy. Zajímají vás výsledky a pocity? První si probereme ty pocity.

Takový ty hlody, jakože po cvičení se člověk cejtí děsně dobře, fakt nevim, kde se vzaly. Ano, po psychický stránce je mi fajn a jsem na sebe hrdá, že se každej den donutím a přemůžu cvičit a zároveň nechodit a neotvírat tu kouzelnou skříňku v kuchyni, která je naditá sladkostma. Zároveň se mi ale z tý nálože cvičení nevede úplně dobře fyzicky. Jsem taková "vláčná", nohy a ruce mě bolí (ne svaly, ale takovej ten pocvičící pocit, kterej přetrvává asi hoďku, dvě, kdy pořádně nemůžete zvednout ani petku s pitím), ploužím se, takže dojít pro děcka do školy po cvičení je dost zkouška ohněm. Občas mám taky návaly bušení srdce, ale to jsem mívala asi před 2 měsíci pořád kvůli stresům v práci a pak to zmizelo, takže předpokládám, že je to proto, že moje zhuntovaný tělo není zvyklý na námahu. Shrnula bych to asi tak, že 40 minut cvičím a připadám si jako idiot. Potom se jdu o sprchovat a připadám si jako mrtvola. A pak si musím dát okolo hoďky voraz a cvičící zážitek vstřebat. A pak už se můj mozek zaplaví těma endorfinama, kdy si říkám, že jsem dobrá a že si teda dovolím na příštích trzích, který tady bejvaj každou středu, utratit aspoň dest euro! Jo a přestaly mě bolet záda.

Zdroj: weheartit.com
Výsledky. Jako ta moje představa, že 18. července vlezu do příletový haly štíhlá jak lunt, sexy 100x víc, než Angelina a dlouhonohá a opodpatkovaná, jak jsem psala tady, je asi dost optimistická, vím, ale už po těchhle 10 dnech mi odraz v zrcadle říká, že mám výraznější pas. Nikdy jsem neměla chlapskou postavu, vždycky jsem měla rozdíl v rozměrech pasu a boků (pozitivní rozdíl), ale v posledním roce jsem neměla pas tak výraznej oproti bokům, protože tukový jednotky si našly cestu i tam. Ale stačil týden intenzivního (zabijáckýho) cvičení a pas je vidět víc! Teda ženy, čumim a dost mě to motivuje! Kromě toho mi taky přijde, že mám štíhlejší obličej, ale druhá brada pořád existuje.

Po splněnejch 14 dnech sem možná hodím fotku svejch boubelčích křivek, abyste mi řekly, jestli to cvičení fakt zabírá, nebo mám oči plný naděje a překrytý růžovejma brýlema, jo? :))

Btw. moje vyžlovní sestra, která váží asi 12 kilo včetně bujného poprsí (v 19 letech), do toho šla se mnou a cvičí výzvu na zpevnění. Každej den si píšem, jak se nám cvičilo a je to fajn. Taky jsem do toho navrtala kamarádku. Je skvělý se podporovat s někým dalším, pokud máte tu možnost :)

Zdroj: weheartit.com
Povězte mi nějakej cvičící tip! Co vás motivuje nebo naopak demotivuje? Setkali jste se někdy s ošklivou kritikou týkající se vašeho vzhledu?

PS: Docvičila jsem před hodinou a teď tady do sebe leju ultrakalorický pivo... zdar a sílu najdeš v pivu! (článek je přednastavenej ze včerejška, fakt nejsem alkáč abych pila už v 7 ráno :)) )


10 komentářů:

  1. Co mě motivuje? Že jsem uveřejnila výzvu na blogu, lidi zareagovali a přece je v tom nemůžu nechat. A pak také pomáhá cvičit ve dvojici, ale to je zrádné, protože když ten druhý nemůže, nám samotným se nechce. Nicméně se za každé cvičení odměňuji, třeba dobrou svačinkou ;-) A také mě motivuje a pohání dobrá muzika, kterou si pouštím při cvičení. Tak ať ti to jde a vydrž, já také cvičím, jukni ke mě na bára.kára blog :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrou svačinkou? Není to kontraproduktivní? :)))

      Vymazat
  2. Já jsem se těšila, až napíšeš něco o Tvé pekelné výzvě. Mrzí mě, že jsem se na začátku mýho trápení s Jillian nevyfotila, abych se mohla porovnávat, holt budou muset stačit cenťáky. Víš co mě motivuje? Když cvičím ve spodním prádle, a vidím, jak se na mě houpou ty špeky. A včera jsem při ranním běhu už chtěla zahnout domů, když mi pod nosem přešla mladá paní moc tučného vzhledu. Dala jsem si ještě kolečko navíc!

    S kritikou mýho vzhledu se občas setkávám, a to občas od lidí, od kterých bych to vůbec nečekala (viz stejda, který mě neviděl od Vánoc, a než se mě stačil zeptat, jak se mám mi řekl že jsem přibrala, cool as hell!). Ale stejně jsem největším kritikem svého těla já, a to je dostatečná motivace.

    Držím palce Kamush, jsi dobrá, a věřím, že výsledky půjdou poznat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Claire, ty víš, jak potěšit :) děkuju!
      Tak se vyfoť aspoň teď a pak po měsíci :) Já když vidím nějaký fakt kulatý lidi, co mají ruku jako já stehno (a to moje stehna nejsou nijak malý), tak mě to taky dostatečně motivuje. Nejvíc mě ale motivujou nějaký výsledky a chvála :D Budeme si vzájemně držet palce :))

      Vymazat
    2. Mohla bych, to není špatný nápad. Mě taky nejvíc motivuje chvála, co si budeme povídat (posledně mi kamarád řekl, že se hezky rýsuju, chochoo)

      Vymazat
    3. To je super! :) Já jsem zvědavá, jestli to bude fakt poznat, až přiletím domů a jesteli to Česťa nějak okomentuje :)))

      Vymazat
  3. Obdivuju, že držíš. Já jsem to prostě devátýho dne trapně vzdala a vrátila se k běhání, u kterýho netrpím a nemám chuť nikoho zavraždit. Na Jillian prostě nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle není Jillian, ale je to asi dost podobný. Když už jsi dala 9 dní, tak jsi měla pokračovat, to už jsi byla taky skoro za třetinou :)

      Vymazat
    2. Takže to není úplně sadomasochistický? Na to se musím mrknout! Třetina netřetina, mně chybí motivace (a když to s cvičením moc přeženu, tak taky prsa, zatímco zadek si vesele udžuje svoji konstatní velikost) a to je potom na prd.

      Vymazat
    3. Tak si dej výzvu na boky :) Marika, co má ty výzvy poskládaný, má výzvy na zpevnění, na kila dolů, pak na jednotlivý problematický partie, ... a tak :) No sadomasochistický to je pro mě, protože jsem se nikdy nehejbala (kromě běžnýho žití - chůze, dobíhání busu, schody, úklid, ...). Myslím, že pokud nejsi rozplizlá jako já, tak ti to půjde snáz :)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)