9. května 2014

Už je pátek!

Dobré ráno!

Už je pátek, hurá! Ode dneška od podvečera až do pondělka do rána mám volnooooo! Zatím nevím, co podniknu. Uvažuju, že si zajedu do Barcelony. Rodina mi z počátku nabídla, že by tam jeli se mnou, ale já bych si to tam ráda první prošla sama. Ráda chodím jen tak ulicema a fotím kraviny.

Nějaké tipy kam v Barceloně zajít? Kromě Sagrada Familie a Gaudího parku :)
Toni (hostdad...ten, jak se mu v ČR rýsuje fanclub kvůli jeho vzhledu a charisma) mi ale říkal, že v Gironě (to je ze Sant Celoni na druhou stranu pryč od BCL) je o víkendu velkej trh s živejma kytkama, to by mohlo bejt super!

Docela se těším na víkend. Tejden utekl poměrně rychle. Jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chvilku doma. Nemyslete si, že jsem tady z donucení, pomalu si myslím, že to tak vypadá :)) Ale nééé, chtěla jsem sem, byla jsem moc ráda, že jsem našla rodinu ve Španělsku a ani mě netrápí, že nejsem v plánované (a platonicky milované) Itálii. Děti jsou fajn, až na malou, která mě často ignoruje, neposlouchá a pořád ji musím napomínat. Ostatní děti jsou strašně fajn. Pomáhají mi, povídají si se mnou občas, angličtinu se učí poměrně s chutí (každej den mám s jedním dítětem hodinu).

Teď něco málo ze soukromýho života - hrabe mi. Sjíždím na youtube Divokýho anděla (už zase). Naposledy mě tahle šílenost chytla před 3 rokama, když jsem byla 14 dní doma nemocná, v horečkách (to mě aspoň omlouvaly ty horečky...). Jsem u desátýho dílu, drama!

Jako tenhle záběr? Ach, bože!
Je to strašná srágora, ale nemůžu s tím přestat. Sjíždím to už 3 dny, kdykoliv se dá... Jde to se mnou z kopce... :)

Taky se mi začaly líbit pohádky na španělským Disney Channelu. Dávaj tam seroš Jessie a moc nechápu kdo ta Jessie je (asi chůva?), protože je to samozřejmě španělsky, ale chápu jednotlivý příběhy v dílech. Hraje tam hrozně pěkná holčička Skai Jackson. Je velmi roztomilá.

Jinak vám moc díky za podporu v komentářích :) 
Fakt mě to těší a "nakopává"! Díky díky díky!

Jak se máte vy?

4 komentáře:

  1. Ty brďo divokého anděla jsem sjížděla ještě na základce :D Teď, když si ukázal fotku, tak jsem si vzpomněla, že tam byli dokonalí chlapi. Hlavně ten co má ten ručník kolem pasu. Až budu mít horečky tak se na to podívám. A poslintám si monitor.

    Super, že Ti to uteklo. Těším se na fotky z prvního volného víkendu, fakt že jo ;) Měj se kráásně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Ve čtvrté třídě! :D Jako Ivo, Pablo, Boby... fíííha! :D Neposlintej si ho moc, ať ti funguje :)))
      Taky se měj krásně! :)

      Vymazat
  2. Ivo Dikarlo :-D och láska ešte zo zakladnej školy :-D kde sú tie časy, keď som sa obliekala ako Mily ( košele, šiltovky) a ako pozdrav sme si pĺuli sliny na ruky a ťapli sme si :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně.. všechny karnevaly jsem měla pruhovaný triko, lacláče, kostkovanou košili kolem pasu a vlasy schovaný v kšiltovce :D A nad ret jsem si malovala malou pihu :))

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)