14. srpna 2013

Korektor Catrice Camouflage

Já už jsem o tomhle korektoru jednou psala, kdyz jsem dávala k dobru seznam dárků, které jsem dostala k narozeninám, ale je tak úžasnej, že mu věnuju tenhle samostatnej článek!

Už od března se potýkám s ultramastnou problematickou pletí, což se neobejde bez sem tam nějakého beďárku. A protože make-upy ve většině případů kryjí jen na pár hodin nebo desítek minut (aspoň u nás "umaštěnek" tomu tak je..), tenhle korektor je pro mě dar z nebes!
Mám odstín 010, což je ten největlejší. Padne mi dobře, ale je potřeba ho dobře rozmazat. Jinak bych potřebovala ještě světlejší. Nicméně co je důležité, on kryje fakt dokonale! Navíc drží dlouho, nestírá se.

Fotka před:

Fotky po:


Fotky nejsou nijak upravené, pouze u poslední fotky jsem zvýšila kontrast, aby bylo krytí dobře vidět. Můžu směle říct, že stačí jedna, maximálně dvě vrstvy korektoru abych byla s maskováním nedokonalostí spokojená. Navíc korektor vydrží sedět a krýt 6-8 hodin úplně v pohodě, u normální nebo suché pleti klidně 10 či 12 hodin! Za tu cenu 74 Kč je to výborná záležitost. Když mám beďarů méně nebo jsem jenom divně zarudlá, dávám si jenom krém, korektor na postižená místa a pudr. Naprosto to stačí!

Mimo pupínků a zarudnutí maskuje dost dobře i kruhy pod očima, žilky, fleky po pupíncích. Malinká mínusová drobnost je, že zvýrazňuje suchá místa.

Hodnotím ho na 99% ze 100% a pěti zmrzkama! 




5 komentářů:

  1. jéééé, to je bezva, že Ti sedí!!! A víš, že u dárků by sis neměla zjištovat cenu?! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já vim, já jsem si ji zjišťovala jen kvůli tomuhle článku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už sa na tento korektor dlhšie chystám :)

    WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  4. Tak do toho půjdu. :-) Dneska jsem si totálně vydrolila korektor od Essence, tak potřebuju rychlou náhradu.

    OdpovědětVymazat
  5. značím si. pri najbližšej návšteve drogérie kupujem :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)