6. května 2013

Valetol je nyní mým nejlepším přítelem!

Nevím, jestli se se mnou něco děje nebo je to tím, že jsem před 14 dny vysadila po šesti letech antikoncepci, ale bolí mě hlava. Bolí mě celej den a bolí mě dost. Není to taková ta letmá bolest, na kterou stačí nemyslet a ona nějak přestane, takový jsem občas v rámci malejch migrén mívala. Tohleto, co mám teď, je pro mě novinka - a dosti bolestivá novinka. Přijde mi, že čím usilovněji se snažím na bolest nemyslet a soustředit se na to, co teď píšu, hlava si dělá svoje a permoníci bušej a bušej.

Ačkoliv jsem docela odpůrkyní prášků proti bolestem (nechápala jsem, proč se každá moje kamarádka či kolegyně láduje při sebemenší bolístce Ibalginem), nevydržela jsem a vzala jsem si Valetol, kterej jsem měla doma ještě od zkušenosti se zubní resekcí (o tom vám možná napíšu jindy, to byl zážitek za všechny prachy...).

Jelikož mě hlava bolí v podstatě od dnešního dopoledne a přestala jen v hodině angličtiny a to asi proto, že jsme se s lektorou Kristinou skoro celou domu chlámaly, jsem zvědavá, co zítra. Máte nějaký fajn tip co dělat s bolestí hlavy? (Doma v posteli zůstat nechci ani nemůžu :) ).

Díky! Mějte fajn večer!




1 komentář:

  1. Také mě bolela hlava a také jsem jí léčila Valetolem. Třeba i deset za den, úplně v pohodě. Ale jednou mě bolela hlava čtyři dny v kuse, to už jsem musela k doktorce, protože jsem i zvracela. Doktorka zjistila, že mám vysoký tlak, nasadila léky a bolesti přestaly. Vůbec jsem netušila, že mám vysokej tlak, vždy byl spíše nížší.Ale stejně si Valetol beru, každé ráno 2tbl.To už asi bude závislost, ale já mám pocit, že mě tzv.nakopne. Zdraví Míla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)