10. března 2016

Giveaway | Matný lipcream Essence

Víte, jak jsou různý matný rtěnky a lipcreamy, který slibujou dlouhotrvající nános a který z vás vysajou poslední kapku vody? Takový ty hnusný vysušující věci, který stejně nevydržej dýl než jedno napití? Já jsem si říkala, že prubnu matnej tekutej lipcrem of Essence. A protože je peckózní a jsem z něj nadšená, dneska si o jeden zasoutěžíme!


Essence lipcreamy jsou asi v šesti odstínech - od vínové přes klasickou red až k růžové a nude. Pro sebe jsem si koupila vínově červenej odstín 17 Hot Brownie. Na rtech drží (ačkoliv ne 24 hodin, ale takový 4-5 hodin dává), nelepí, nevysušuje a tak nádherně voní! Voní jako vanilkový tiramisu, no neberte to! V creamu se ukrývá příjemně něžnej štěteček, kterej by možná mohl bejt o trochu menší, a sytá barva na jedno nanesení. A co víc, lipcream i jemně sladce chutná. Což se hodí, protože pokud si ho nanesete moc, začne se vám bohužel cuckovatět. Takže bacha na to, jedna vrstva fakt stačí.

Na rtech je lipcream moc příjemnej - na obalu machruje s tím, že je "silky", což bych potvrdila. Nepůsobí vyloženě umělohmotně, ale je takovej jinak-mazlavej, než klasický rtěnky, balzámy a lesky. A neobtiskává se na zuby.
 

Tímhle produktem vítám jaro, které se dneska dostavilo v plné polní do Prahy, a druhej lipcream v teplém nude odstínu 06 Soft Nude pošlu spolu s vlnou jara jedné z vás:

Co je podmínkama soutěže?

  • být mým pravidelným čtenářem
  • uvést do komentáře odpověď na otázku "Čím chci být až budu velká?" (a je na vás co si představujete pod pojmem "velká" :) )
  • k odpovědi uveďte email, abych mohla výherkyni kontaktovat
  • GA je pouze pro čtenářky s adresou v ČR
Výherkyni vyberu 20. března.

Hodně štěstí! :)


13 komentářů:

  1. Jééé, to je skvělé uvítání jara, Kamush :-)
    díííííky za GW :-)
    nelze odolat....moc ráda se zapojím do soutěže o vanilkového nude krasavce.
    Až budu velká, tak bych byla ráda šťastná, zdravá a spokojená....co víc by si mohl člověk přát.
    Přeji pohodový zbytek odpoledne a spoustu slunných a jarněladěných dní:-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Caroline
    Pod tímhle pojmem si klasicky představím povolání,ale poslední dobou i takové ty věci jako být šťastná, mít dobrou práci,zabezpečení a celkově pohodový život :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. GFC Kateřina Výmolová
    Až budu velká chci být dobrou mámou svých dětí (ještě žádné nemám) a také dobrou manželkou (přítele mám už 10 let, ale svatba ještě nebyla) :-D
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle věci jsem nedávno se zájmem prohlížela, ale říkala si, že jdou z ruky možná až moc snadno setřít. Ale asi nějaký zkusím. A do budoucna si představuju, že budu pracovat s mikroskopem a třeba přijdu na to, jak vyléčit jebáky. Kdyby to nevyšlo, tak snad alespoň napíšu knihu. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :)
    Až budu velká, chtěla bych být plastickým chirurgem. Ale jelikož je to škola těžká, častěji mě napadá, že bych raději byl ovocem do Jogobelly. Nicméně velká jako velká jsem jedině na podpatcích a na těch bych chtěla být především dlouhonohá :)
    mich.bartova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: ZdeňkaM
    Až budu velká chci být dobrou mámou. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    GFc KačaVal
    kaca.val.1996@seznam.cz
    Velká si myslím, že budu až se 100% osamostatním od rodičů. Což ještě chvilku potrvá :D Ale určitě vím, že chci na rok odletět do zahraničí, mít dostudovanou vysokou školu v oboru Psychologie. Později samozřejmě chci určitě dítě, hodného manžela a velký baráček. Chci být hlavně dobrou manželkou, matkou :) A samozřejmě tou psycholožkou :D :)
    Jinak giveaway super. Miluju takovéto nude odstíny a tento lepcream jsem ještě nevyzkoušela. Snad se na mě usměje štěstí :)
    Jinak musím moc pochválit blog. Máš hodně zajímavé a krásné články. jde vidět, že tě to baví a že do toho dáváš srdíčko :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé, to je krásný článeček :) Essence miluju, takže nemůžu nezkusit ;)
    Jinak, až budu velká tak chci konečně svoje vlastní nádhernou novou kuchyň, kde budu svou paní a budu si moct vařit co mi chutná! :D A chci práci, co by mě bavila... ale nejdřív tu kuchyň :D
    GFC: Aileen A
    e-mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. gfc → dumpling :)
    čím chci být? To je otázkou. Možná bych chtěla být šťastná nebo dělat to, co mě baví, nebo ty ostatní klasické věci. Hlavně chci být pořád taková, jaká jsem teď nebo aspoň zčásti. Nechci se měnit kvůli ostatním lidem, kteří si žijí svůj život a do mého nemají co mluvit. Možná ale tuto otázku beru moc do hloubky.
    Zatím vůbec nevím, jakou cestou se mám vydat až vyjdu střední školu. Mojí poslední záchranou je herectví, které z celého srdce miluju. Chtěla bych bavit lidi a aby byli lidi kolem mě šťastní. Chtěla bych dokázat něco významného. Ať už jen pro mě nebo pro masy lidí. tadáááááá konec mé deep chvilky :D
    email → jolka.h@centrum.cz
    kdyby tě moje mini úvaha trochu literárně navnadila, podívej se na můj blog → dumplingjolka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Čím bych si přála být až budu velká? Skvělá otázka, sice mám nějakou představu, ale přesně ještě rozhodnutá nejsem. Ráda bych se stala novinářkou (proto taky vlastní blog), ale myslím, že to není něco, na co se můžu spoléhat. Chtěla bych být soběstačná, nezávislá, spokojená a moct utrácet vlastní peníze na vlastní boty!! :ddd
    pecková GA, moc originální otázka. Podmínky splněné, tak uvidíme, jaké budu mít štěstí! Jinak krásné produkty, mám ráda takové malé GA!!

    budeme s monn rády, když se zapojíš i ty do té naší, kromě kosmetiky je šance vyhrát i knihu!

    sophie

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, to je zajímavá otázka :).. Chtěla bych být hlavně šťastná! Chtěla bych být ženou povoláním vojákyní nebo číšnicí, která často vítá do zemí kam se chtěla podívat jako malé dítě,píše a čte knihy,cvičí bojové umění a medituje.Jednou bych chtěla být skvělou matkou ,ke které budou děti vzhlížet.Možná jednou v budoucnu spisovatelkou či něčím jiným..I když vím ,že moc vysoká nebudu neznamená to ,že se něco změní na tom jak budu velká po duševní stránce. :) --> eloutek8@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Čím chci být až budu velká? Skvělá máma dvou dětí, snad holčičky a chlapečka.

    OdpovědětVymazat
  13. stíhám se ještě účastnit nebo už je pozdě? :D
    Až budu velká, tak budu matkou, milující manželkou, majitelkou alespoň jedné kočky, a vůbec, prostě šťastná :) :D
    GFC: Camellia, mail: jasmin.a(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)