17. ledna 2016

Skřehotání

Z důvodů osobních aktivit v Rock Café (nebylo to zpívání) a nachlazení (a brodění se sněhem) jsem ztratila hlas. Zaplať pánbu, že už nepracuju jako telefonní operátorka, moje slibně se rozvíjející kariéra by byla v troskách!

Takhla jako sekretářka budu mít jen problém s pár telefony, které můžu nechat vyřídit někoho jinýho,  a s kecáním s kámoškama v práci. Když jsem ráno přítele požádala o čaj, skřehot slyšeli až ve Varšavě, ale jelikož se mě asi sedmkrát zeptal "Cože?" a pak se smíchy složil na plovoucí podlahu v obýváku (kde se válí a řehtá do teď), došla jsem k závěru, že mi není rozumět a zvolila jsem bezpečnější projev - šeptání. V našem dva plus káká se to nejeví jako problém, jen kočka zírá střídavě na mě v peřinách s čajem a šepotem a na Česťu v křečích v obýváku a nechápe (ale naše kočka toho obecně moc nechápe, například sníh ji vyděsil k smrti, že dokonce odběhla 30 centimetrů vedle).

Mám v plánu si to neléčit a hulákat ještě víc a pak si mě najmou na dabing mozkomora..





3 komentáře:

  1. :D Pobavilo! Samozřejmě přeji brzké uzdravení hlasu (nebo rychláý nábor mezi mozkomory :-) )

    OdpovědětVymazat
  2. Dabing mozkomora... nevím, jak to děláš, ale naprosto VŽDYCKY mi zvedneš náladu. Díky! :D :D :D A brzké uzdravení, nebo možná spíš slibnou kariéru :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, mně zvedaj náladu vaše krásný komentáře, holky! :)
      Skřehotání se změnilo v pípání, takže šeptám..

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)