5. ledna 2016

DIY | Snídaňová či salátová miska

Každej se chce obklopovat pěknejma věcma - svíčky, květiny, obrázky, fotky, ...dokonce i nádobí! Já vám teď ukážu, jak si lehce vytvoříte mističku na müsli, salát nebo třeba oříšky pro návštěvu.

Já jsem mističky dělala celkem čtyři k Vánocům a každého obdarovaného jsem se nenápadně v rámci diskuse zeptala, co je jeho oblíbenej film nebo písnička. Mámě jsem mističku popsala textem Just give me a reason od Pink, Haničce jsem vypsala hlášky z filmu Pan Včelka, kamarádce K. jsem napsala úryvek z Nesmrtelný tety a Česťově mamce jsem na misku odrecitovala píseň Moudrýho klobouku z Harryho Pottera (no může to bejt lepší tchýně?).

Co potřebujeme?

  • misku (nebo jiné nádobí - hrneček, talíček, ...)
  • pero na porcelán (koupila jsem na eBay)
  • troubu
  • ...a kočku.. zřejmě.. bez tý to asi nepude..




Podle návodu na fixce prostě popíšeme nebo pomalujeme misku. Moje pero funguje tak, že ho protřepu a tlačím při psaní. Text potom dva dny schne při pokojové teplotě. Pokud chcete, aby bylo nádobí vhodné do myčky a mikrovlnky, je nutné ho zapéct - opět podle nádovu na peru.

Efektní mističky jsou hotové za pár minut plus pár hodin schnutí a zapékání a můžete si takhle udělat třeba celou sadu nádobí (s monogramem?). Což by mohl bejt docela i svatební dar, žejo? :)

Hezký den.


9 komentářů:

  1. Tak jednoduché a pritom tak krásne ak sa použijú citáty z obľúbených piesní/filmov :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní, akorát mi chybí kočka :-/ Já mám doma nakoupené hrníčky na počmárání už asi rok, a pořád jsem nebyla schopná koupit to pero na to. Tak snad brzy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj skvelý nápad, možno ho použijem na darček pre kamarátku :)

    That Lost Diary

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi sa mi páči, že si sem dala aj tip na to, ako vydrží aj v umývačke. Super

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám na to dneska už podruhé :D vypadá to hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý nápad :) Mě se to moc líbí :) Škoda, že jsem to neobjevila už před Vánoci, byl by to krásný dárek :) Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)