29. prosince 2015

Vánoce 2015 | Co jsem dostala

Ahoj všichni,
jsem zpět z návštěv všech rodinných příslušníků ode mě i od Č., kočka se z toho cestování stále léčí a my dva dospělí dospáváme alkoholové vlny a vánoční párty, kterejch jsme se účastnili (babička ze Slovenska... litry slivovice.. chápete..). Váhala jsem, jestli se pustit do tohohle článku, protože jak píše Dede, je to typickej blogovej vánoční stereotyp, a proto jsem se vás zeptala u sebe na fb, jestli psát nebo ne... (jakože chápete - chlubit jsem se chtěla, ale na druhou stranu by se mi nechtělo fotit ty kopy dárků, psát o tom a pak zjistit, že si to nikdo nepřečte).

Tenhle rok to bylo hustý, dárků fakt hromada! Já si moc nepotrpim na takový to "Vánoce nejsou jen o dárcích, ale o tom vidět se s rodinou a odpočinout si", já jsem spíš z toho druhýho břehu s názvem "Dejte mi ty dary a žřádlo a za rok zase ádyjé". Kdyby Vánoce byly bez dárků, tak je ani neslavim. Řečeno s rukou na srdci. Tak se poďte číhnout na to, co jsem dostala:


Vlevo můžete vidět stylové houbičky ve tvaru srdce. Ano, houbičky na nádobí - od ségry. Je na nich napsáno Cleaning with love a sestra mi tam ještě dopsala šipky a smajlíka. Já náhodou nádobí myju docela ráda!
Od babičky jsou dostala svíčku neidentifikovatelné (příjemné) vůně, uprostřed jsou punčochy a dvoje rukavice od Česťovy tety, nahoře sluníčko na otevírání pet lahví a u toho supr teplý ponožko-papuče (jsou protiskluzový a úžasně jemný). Vpravo karty a vůně od babičky. Na vůni není napsáno jestli je pro ženy nebo pro muže, mně přijde pánská, všem ostatním dámská, tak jsme se shodli, že je asi unisex...



Od Česti jsem dostala plyšáka Spencera (to je super, jak k plyšákům dávají cedulky se jménama a popiskem!), od babičky aromalampičku (na tom já teď ujíždím), kondicionér od druhé babičky, pizza rádlo, který jsem si děsně přála (na silvestra ho hned budem testovat!), pečenej čaj s ostružinama, knížku Návod na použití mužů (opět od babičky - ségra a máma dostaly tu samou.. všechny již muže máme.. tak nevím, co nám tím chtěla babička říci..) a otvírák na víno, kterej jsem nám nadělila já sama, abychom už nemusely s kamarádkama páčit víno ve dvou tím starým otvírákem.


Knížku o fotografovi jsem dostala od Česti (jak jinak). Nivea sprcháče od druhé babičky, aromalampičku (tak to vidíte, to už je do naší domácnosti třetí) od ségry (jéé, nám to tu tak krásně voní!), sprej Adidas od brášky (brácha je na tu kosmetiku, minulej rok jsem dostala odlakovač...), kosmetickou sadu od ségřinýho příele a vpravo je poukázka do Ikey, kterou jsme si přáli a která se vždycky hodí!



Kromě kulmy s tlustým průměrem (kterou jsem zapomněla vyfotit) je to nejlepší, co jsem letos dostala, na těchhledvou posledních fotkách - formy a tyčák! Kromě klasickejch plechů a dvou dortovejch form jsme doma nic jinýho neměli a to byste čuměli, jakej to občas může bejt problém nemít kulatou koláčovou formu plus pekáč na buchty. Protože jsme milovníci pizzy, budeme teď rádlo a koláčovku používat furt a za rok budeme vážit dva metráky, jak se budem krmit jenom homemade pizzou! Vlevo je supr tyčovej mixér od druhý babičky (z barevný řady, ale je bílej, protože jinej prej bohužel neměli, nevadí), párový kartáčky (to se taky vždycky hodí!) a tuze krásný ramínka od ségry.

Od Česťovy mamky jsme dostali přehoz na postel, kterej můžete vidět na fotkách pod dárkama, a sadu nádobí (takže už se nám můj pubertální bráška nemůže smát, že máme jen 3 talíře!), já jsem dostala navíc ethno kabelku z Thao.cz a náhrdelník a Č. nějaký chlapský měkký dárky.

Doufám, že jste si Vánoce užili, že na vás pod stromkem čekalo to, co jste si přáli a že jste nedostali žaludeční vředy z hromady vánočního jídla! Jakej dárek Vám nejvíc udělal radost a jakej dárek, kterej jste vy někomu dali, toho člověka nejvíc potěšil? 


7 komentářů:

  1. Krásný dárečky jsi dostala. Líbí se mi teplé ponožky :D A srdíčkové houbičky, po těch budu muset mrknout. Párové kartáčky se mi také líbí, ale když jsem se o nich zmínila, tak se mě pomalu zřekl :D
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapi.... *oči do stropu* :D
      Houbičky mají v Tigeru :)

      Vymazat
  2. pekné a aj praktické darčeky. Pozerala som najprv na fotky a zaujali ma tie tri vešiaky, no na prvý pohlad som netušila čo to je, až ked som si prečítala. ňPrehoz na postel som ja darovala mame a teda velmi sa potešila.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ramínka jsou super! A tyčák je taky super, já si bez něj nedokážu představit svůj život (ale teď musím, páč jsem ho zavařila na raw cukroví :D), a jinak jsem dostala svícínek, ruku na prstýnky, a nějaký drobnosti. No letos u nás vánoce byly především o tom, být spolu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, a nedostala jsem ponožky, což mě nas*alo! :D:D:D Kde jsou ty jistoty, že na Vánoce dostaneš ponožky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehoráznost.. Za to můžou uprchlíci a Kalousek! :)))

      Vymazat
  5. Super dárky, miluju dárky do kuchyně :D
    Podobný článek mám na blogu i já kdybys měla chuť tak mrkni : http://im-going-through-changes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)