27. listopadu 2015

Vánoce 2015 | Milý Ježíšku,...

Přišel první sníh a ačkoliv v Praze nevydržel ani dvě vteřiny, atmosféra Vánoc na mě stihla dejchnout. Letos to je poprvé, co se na Vánoce nijak extra netěším a nijak je neprožívám. Je konec listopadu (skoro) a já jsem ještě nekoupila žádnej dárek (pár jsem jich ale stihla vyrobit). Vánoce budou letos plný depky, protože už nemáme dědu a je to první úmrtí v rodině, který jsme se sourozencema zažili, ale těším se na kopy sněhu.

Docela fajn bude, že po dvou letech budeme svátky slavit u našich, protože Vánoce u našich bejvaj dobrý a hlavně dlouhý! S rozbalováním dárků se nikam nespěchá, u večeře je každej napnutej a stromeček je většinou pěknej. Minulej rok jsme byli u přítelovejch, letos u našich, to je spravedlivý :)

Co myslíte, budou tenhle rok bílý vánoce?

Milý Ježíšku, 

pozdravuj dědu nahoře a najež mi prosím toto:


1. Velmi ráda dostávám parfémy. Minulej rok mi přítel nadělil k výročí Escadu a k Vánocům Lancome. S Black XS od Paco Rabanne, který jsem dostala od našich iks let zpět, to jsou jediný tři pravý parfémy (a ne pičifuky), který jsem kdy měla. Letos mě velmi vábí Loverdose od Diesel. A ten flakon! Radost pohledět.

2. No věřili byste tomu, že nemám žádnou kulmu? Jako fakt. Naposledy jsem měla kulmu když jsem ještě bydlela u našich a to byla kulma ještě po mámě (takže nějaká aspoň malá ochrana vlasů fakt nehrozila). Za těch 5 let co žiju na vlastní pěst jsem kulmu použila asi 3x když jsem si ji půjčila od kamarádek. Ale už třetím rokem si přeju svou vlastní - s tlustým průměrem pro velký vlny (a hlavně aby se mi na to vešly moje dlouhý kadeře aniž bych je musela rolovat jen na polovinu délky).

3. Ne, že bych neměla žádný stíny. Mám asi 3 paletky, z toho jednu obří, a pár malejch stínů. Nejoblíbenejší je Girls on Film od Makeup Revolution, ale přece jen bych chtěla jednu z těch vyhlášenejch Naked od Urban Decay, konkrétně jedničku.

4. I když nevařím tolik kolik bych třeba chtěla, hodil by se mi tyčovej mixér. Nejen na smoothies, ale i na hromadu kreativních počinů, ke kterejm je tyčovej mixér dost často potřeba!

5. Nízká forma na koláč by byla boží! Přála jsem si ji i minulej rok, stejně tak dortovou formu, ale dostala jsem "jen" dvě dortový formy (ježíšci se nedomluvili :)) ). Ale čuju ve vzduchu, že letos tu koláčovou dostanu. A pak budu "kyšovat" (dělat quiche) jako o život!

6. Sestra byla nenápadná a řekla přede mnou mámě, ať mi Ježíšek nenosí pizza rádlo. Takže myslim, že letos stopro dostanu pizza rádlo!

7. Ne, že by mě nepotěšila knížka, ale většinou se mi lidi prostě netrefěj do vkusu. Ale děsně moc mě potěší poukázka do jakýhokoliv knihkupectví, kde si s chutí vyberu pěkné čtivo. Protože knížky jsou boží!

8. Jenom taková blbost, která není nijak důležitá, ale mě by potěšila (protože nemůžu doma poslouchat hudbu, páč si Č. furt pouští svoje odrhovačky.. nehoráznost..), je bluetooth přehrávač do sprchy. To si pak budu moct přehrávat Maitre Gims nebo Siu každej den!

9. Riskuju a bohužel nijak nezálohuju to co mám v notebooku. Čili externí harddisk by byl super věc jak mít důležitý fotky a dokumenty k dispozici i když mi klekne počítač.

10. Protože jsem zmrzlina i v létě, hrozně praktickým a fakt využitelným dárkem pro mě bude rozhodně teplej spacák. To pak ty fesťákový noci nebudou muset bejt tolik nasáklý alkoholem na zahřátí...

11. Svíčky jsou moje závislost. Ne kvůli ohni, ale kvůli tý vůni a navození útulnosti. Jakákoliv Yankee Candle (spíš sladká/kořeněná/ovocná než květinová) bude úplně nejvíc boží!

12. To co vidíte na obrázku není párátko, ale hůlka. Mám sice jednu hůlku, kterou mi vyráběla kamarádka (díky Hani! Napadá mě, že jsem looser a nevzala jsem si ji do Londýna!!), ale tuze bych chtěla tuhle specifickou - Siriusovu!

Už jste si napsali o dárky? Co si nejvíc přejete vy? :)


6 komentářů:

  1. Tyčový mixér je super volba, já si bez něj nedokážu představit svůj život! Byl to první kuchňský elektrospotřebič, který jsem si kupovala jako must-have. (PS: pokud můžu ježíškovi poradit, ETA spesso je super, hodně toho vydrží, a má supr příslušenství ;-) )

    OdpovědětVymazat
  2. Také si přeju Naked 1, Ježííííííšku :).

    OdpovědětVymazat
  3. Super volby, Kamush. Snad Ježíšek přinese co si přeješ! Hlavně na Urban Decay paletku mám také zálusk. Ale koupím si ji až v USA :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, tak to předpokládám vyjde levnějš .)

      Vymazat
    2. Ani ne, když to přepočtu, tak to vychází na stejný peníze :)

      Vymazat
  4. Přeji at toho Ježíšek přinese,co nejvíce..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)