2. listopadu 2015

Fotím: Naše kotě

Disneyho máme právě 14 dnů a je s náma už natolik sžitej, že je jednoduchý ho vyfotit. Zničil už jednu tyčku s peřím (na fotkách je druhá a taktéž je už trochu vopelichaná), nemá pud sebezáchovy, neuvědomuje si, že to co se neustále hejbe okolo něj jsou naše nohy v papučách, počítačová myš mu přivozuje orgasmický stavy a když si chce hrát, nikdo a nic mu v tom nezabrání (ani náš spánek).

Jak jste si všimli, na instagramu můžete často vidět ňáký jeho mobilní fotky. Stala se mě taková ta chronická sdílečka každýho prdu. Další fází jsou statusy na fb o hovínkách a plínách. Nicméně na druhou stranu - instagram každej sleduje dobrovolně a vy jste říkali, že mám v kočičích fotkách pokračovat, takže co už... (navíc von je tak sladkej!). Tak čouhejte, jak mu to sluší:


Kočka v extázi.






...a k těm pudům sebezáchovy, který naše kotě postrádá.. on skočí z dvoumetrový skříně do peřin jako by se nechumelilo, běží a napálí to do zdi.. skočí a majzne se o sušák.. vyšplhá pomocí drápků na plátěnej šatník a pak tam nahoře pár hodin žije, protože neví jak dolů... leze úplně všude.. zdrhá jakmile jsou otevřený dveře.. syčí na psa (na berskýho salašnickýho psa.. co má zuby jako tyranosaurus..), skáče po posteli a občas mu ten skok "uletí" vedle, takže se rozplácne na zemi... vrhá mega jumpy z postele na zem, takže po parketách jede další 3 metry... skáče z opěradla sedačky na metr vzdálenej jídelní stůl (takže se taky pěkně projede po tom stole.. až bude větší, prodlouží se brzdná dráha, takže sebou na konci stolu sekne na zem), ... 

https://www.facebook.com/KamilaOstruzinova/
http://www.kamilaostruzinova.com/
https://instagram.com/kamush.ostruzinova/


10 komentářů:

  1. No jo, on je prostě ňuňací! Ano, ano ve fotkách určitě pokračuj ;-) Já se nad ním ráda rozplývám!

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherny fotky. Nechces mi takhle krasne vyfotit psy? Jakmile vidi fotak, automaticky odvraci obe hlavu :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Až bude větší, taky z toho možná vyroste... ;)
    Koťátko je boží. Přesně to jsem potřebovala v pondělí vidět! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tohle období je nej, užívej =D nikdy se to nebude opakovat =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. krásný a je jak už bylo psáno, ňuňací

    OdpovědětVymazat
  6. Je to pupík rozkošný! Miluji kočky a miluji koťata, takže bych si s Disneym zvládla hrát celé hodiny :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  7. jé :)) rozkošné koťátko, pěkné fotečky :)) my máme také koťátko a to tedy také nemá pud sebezáchovy, nedávno to v plné rychlosti napálilo do zdi, otřepalo se a šlo dál :D naštěstí se mu nic nestalo :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)