15. října 2015

Zase tady kysnu!

Dneska jsem si dala hluboký předsevzetí - přijdu z práce, dám si sprchu včetně mytí vlasů, učešu si je, sbalím si na víkend a půjdu makat na fotkách!

Dneska jsem přišla domů z práce, dala jsem si sprchu včetně mytí vlasů, učesala jsem si je, sbalila jsem si na víkend... a pustila jsem si kosmetický videa na youtube JAKO KULISU.

Je dvacet nula dva, doma jsem od sedmnácti třiceti... a na žádnou fotku jsem ještě neklikla, natož abych ji nějak upravila. Zato videa mi tady jedou furt... v kuse.. bez přestávky.. Petra LovelyHair, Charisma Star, Promise Phan, Carli Bybel..

Hrozný.. (já, ne ty videa, ty videa jsou sakra dobrý!)

Ani nevim jestli je horší to, že mě baví koukat se na takový kraviny aniž bych měla pojem o čase nebo to, že teď, když už vim, kolik je hodin, stejně píšu tenhle poťapanej článek a ještě jsem si ani neotevřela Lightroom..

Doufám, že to takhle taky máte.. co vás zaručeně odtáhne od původního plánu? A plánujete vůbec?

Jaký youtube kanály sledujete?

3 komentáře:

  1. Už som sa naučila nerobiť si plány, pretože to končí väčšinou nejako takto: idem písať článok - ale najskôr sa najem - 20 minút varenie - musím to zjesť, k tomu potrebujem ako KULISU videá od obľúbených youtuberok.. - hmmm, pustím si Lou, zrovna vydala nové objavy a prešľapy.. - obed je zjedený - ešte mrknem na nákupy - ešte to a to a tamto video od Lilian tiež vyzeralo dobre - je 21:35 a čítam tvoj článok... :D ale nie, pred chvíľou som vydala svoju novú recenziu, tak sa teraz flákam, ale inak môj deň (včera, predvčerom, predpredvčerom) vyzerá presne ako som ho opísala..

    OdpovědětVymazat
  2. bohužel zklamu tě =D já videa nesnáším =D vlogerky jsou pro mě strašně nudný individua, který prostě si chtějí usnadnit práci =D
    Já to takhle mám když se začtu do blogů... jako právě teď v 1:30 jsi druhá v pořadí =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)