19. října 2015

TAG: Halloween

Zajímavej TAG, kterej jsem našla u An :)

Zdroj: weheartit.com
1) Oblíbená věc na Halloweenu? - můžu se namaskovat, vypadat jako kretén, fotit si to na fejsbůk a to všechno bez toho, aniž by se to zdálo většině lidem divný :))

2) Jaký jsou tvoje oblíbené Halloween/strašidelné filmy? - napadají mě Drákuloviny, poměrně starej film, u kterýho se budete řezat smíchy. A Hotel Transilvania je taky výbornej, hláška za hláškou.

3) Svítící dýně (Jack-o-Lanterns), ano nebo ne? - moc mě nebaví to krájet, ale líbí se mi výsledek. Čili - vyřežte to pro mě a dám palec nahoru :))

Zdroj: weheartit.com
4) Netopýři nebo černé kočky? - kočky, rozhodně. Černá kočka mi přijde jako pořádnej znak magie a tajemna. Kdežto netopýr je lítavá myš a myši jsou, jak všichni víme, odporný. (btw. už mámě kotě, chcete článek?)

5) Jakou nejdivnější věc vlastníš? - hodně jich je. Ale jmenovala bych asi keramické Obludné obludárium, který mi vyrobil brácha. A fakt tak vypadá!

6) Věříš na duchy? - věřím, že něco existuje, jestli přímo duchové, to nevim. Věřim na život v nebi na mráčku.

7) Použila jsi někdy Ouija tabulku? - chtěli jsme, nepoužili jsme a nikdy to už nechci zkusit.

8) Jakou urban legend máš nejradši? - já to nějak vůbec nesleduju, obecně mě tyhle věci spíš s*rou (páč to jsou většinou hoaxy). Nuda, co?

9) Co uděláš, když ti přes cestu přeběhne černá kočka? - pomyslím si "Ha, teď budu mít smůlu" a do minuty zapomenu, že jsem nějakou černou kočku viděla.. :)

10) Oblíbené jídlo z dýně? - ehm, abych pravdu řekla, moc s dýňovejma pokrmama nepřijdu do styku. Minulej tejden jsme měli ve školce dýňovou buchtu s jablkama, ta byla příjemně svěží, ale řekla bych, že klasickej kompot s trochou "teplýho" koření je lepší..

11) Čarodějnice nebo upír? - hm.. upír z Twilight vs. čarodějnice nebo obecně upír vs. čarodějnice? :)) Ne, dobře. Asi spíš čarodějnice.

12) Jaký nejstrašidelnější film jsi viděla? - Jeptiška je hodně dobrá (a hodně strašidelná)! Bych se fakt picla!

13) Byla jsi někdy u kartářky? - byla... kecka! Nic z toho nevyšlo.. ale šla bych ráda znovu, k někomu jinýmu. Mojí máme se vyplnilo téměř vše.

14) Máš někdy husí kůži? - jasně, je mi často kosa. A hřbitovy za tmy mi fakt nedělaj dobře.

15) Oblíbený sériový vrah? - jako vážně? Tohle je otázka? Vážně?

16) Nejméně oblíbená věc na Halloweenu? - že se to u nás odsuzuje jako "ten americkej svátek". Mně to přijde fajn zábavnej event a ráda ho oslavím ačkoliv jsme v ČR.

17) Vyfotila jsi někdy ducha? - nevim o tom... spolužačka ale prej vyfotila Bílou paní! :))

18) Vlezla jsi někdy do opuštěného domu nebo budovy? - asi jo, v takovým tom období kdy si děcka dělaj bunkry.

19) Nejdivnější náhoda, která se ti stala? - pracovala jsem na zákaznickým servisu jedný kosmetický firmy a zavolala mi tam kamarádka ze střední, se kterou jsme se nebavily ačkoliv jsme byla na střední velký kámošky. Náhoda je to megavelká, páč ji mohla chytnout jakákoliv moje kolegyně. Já jsem se pak odvážila jí napsat na fb a jsme zase nejlepší kamarádky :) Osud prostě.

20) Oblíbení fiktivní zlouni nebo monstra, u kterých by sis přála, aby nebyli fiktivní? - jak napsala i An, rozhodně Addams Family. Oni jsou boží prostě!

21) Máš nějaké fobie? - fobie vyloženě ne, spíš strachy. "Otevřený" výšky (tzn. třeba rozhledny, ale letadla mi nevaděj).

22) Nejdivnější věc, která se ti stala, když jsi byla sama? - hrozně často se mi zdá, že mám plnou
Zdroj: weheartit.com
pusu žvejkačky a nejde to vyplivnout. A když už si ji vyndám z pusy a zahodím, tak stejně mi tam zbyteček zůstane a jak v tom snu žvejkám, tak se ta žvejka dál množí a zase mi zaplňuje pusu a nemůžu dejchat. Tohle se mi zdá minimálně 2x měsíčně.

23) Kouzlila jsi někdy? - jasně, jako skalní fanynka HP furt blbnu s kouzlama.. ale jen v duchu, aby mě neodvezli...

24) Stalo se ti někdy, že tvoje zvíře vidělo něco co ty ne? - no zvířata jsem měla jen když jsem byla malá a pak až teď a pevně doufám, že se nic takovýho nestane :)

25) Máš ráda Pumpkin Spice Latte? - no jo, to by nebyl tag aby v tom nebyl Starbucks.. PSL jsem nikdy nepila, nepiju kafe a Starbucks mi přijde jako jedna velká póza (samozřejmě ne vždycky, ale takový to focení kelímku SB se jménem majitele, dávání na instagram a psaní statusů na fb "ach, vraždila bych pro SB" mi přijde ujetý.. je to prostě fashion dávat stopade ta trochu moku.. mně prosím radši černej čaj!

Tak mi to prozraďte - co je na tom Starbucksu tak supr? Jaký filmy stojej za podívání? A jak to máte vy s Halloweenem? :) 


6 komentářů:

  1. Chceme kotěcí článek a fotku Obludného obludária!! 😃😉

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jak tobě vadí, že lidi odsuzují halloween v čr (což vadí i mě), tak mě vadí, že odsuzuješ starbucks a potažmo lidi co ho pijí... Já starbucks piju tak 10 let, ještě dřív než tady tyhle pipiny náctiletý ze sebe začali dělat strašně drsný, že pijou ve 13 kafe... Starbucks kafe nemusí být notně nejlepší kafe, ale jejich podnik je založen na té službě... Já si nikde líp neodpočinu a necítím se tam tak útulně jak ve Starbucks, i když je přervanej... Takže nesuď všechny ;) Jooo a otázka se Starbucksem nemá co dělat... Tohle kafe dělají skoro ve všech pořádných kavárnách ;)

    Jinak tag super, máš to přesně naopak než já =D škoda těch sériových vrahů, ty by mě zajímali - přijdu si trošku ujetě, když já u toho bodu básním na několik řádků =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jsem v tý sekci o Starbucks uvedla, že to tak není vždycky (ta póza). Já si radši zarelaxuju v nějaký kavárně se zajímavým interiérem, teď jsem třeba objevila jednu supr, na kterou bude recenze :)

      Vymazat
    2. Já mám taky i jiný kavárny =) Jeden z podniků, které neopuští mojí mysl ani po půl roce je Home Kitchen v Praze Holešovicích... není to přímo kavárna, ale tam je to neskutečný =)

      Vymazat
  3. Tyjo, já Halloween moc neslavím, ale líbí se mi ty nápady, co lidi dokážou vytvořit. Zrovna jsem hledala nějakou inspiraci na blog a všelijakých pečených prstů a strašidelných zákusků je fakt hodně :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)