22. října 2015

Spím s Disneym

Předzvěst toho, že se rozhodneme mít kotě, se ukázala už před nějakou dobou pocitem, kterej pracovně nazývám "Bych se chtěla vo něco starat ale děti ještě nechci". No, takže máme kotě. A já ho žeru!

Jmenuje se Disney, je mu právě 9 týdnů, má svůdnou skořicovou barvu (ještě že bydlíme v bytě, páč jinak by to byl vyhlášenej pražskej balič koček..) a překrásný zelený oči (takový bych taky chtěla!). Je to trochu motovidlo... (btw. když jsem byla malá a máma mi řikala, že jsem "motovidlo", představila jsem si jakejsi motorovej stroj vyrábějící povidla..)

...dělá takový ty klasický (roztomilý) kotěcí věci - honí se za svým ocasem, klouže mu to na plovoučce, mňoukání zní jako pípání ptáčete v rozpuku, věší se na co může, honí kurzor myši po monitoru a bruslí po parketách. Není to ledajaká kočka! Je naše a my jsme speciální, proto je speciální i naše kotě - samozřejmě, že útočí na vaše ruce a je to sladký (což je přesně to, co mi Hanďa řikala, že by se nemělo dělat, páč prča je to u kotěte, ale ne potom u pětikilovýho macka), jenže náš Disney si oblíbil hlavně naše čela, oči a nosy. A takový voko se v boji proti drápkům může jevit jako ne příliš skvělá věc, zvlášť když okem toho moc nevybojujete..


Celá (k)očičí procedura vypadá takhle - jdeme si s Č. lehnout. Disney si tady někde běhá, leze po skříních, honí se za klubíčkem (naše kotě je oldschool) nebo páníčka kouše do palce u nohy (no fuj! Kdybyste ten palec viděli..!). Jakmile se zhasne, kotě se nenáááápadně plíží mezi peřinama prostředkem postele, za chvilku tlapky cejtím na ruce.. na hrudníku.. na krku.. a pak si obě přední tlapky opře o můj nos a tvář. Otevřu oči a vidím kočičí hlavu půl cenťáku od svý.. fascinovaně mi zírá do oka... packou si oko opatrně ošahá.. nejdřív jedno.. potom druhý... pak si lízne (ano, fakt, kočka nám volizuje oči!).. a pak zase tlapičkuje po xichtě... je to sladký a roztomilý. Já jsem na tom totiž dobře. Po Č. jde rovnou zhurta - opře se packama o čelo a když se Č. nedívá, máchne Disney tlapkou po oku. Zaplať pánbu za okamžitý reflexy, jinak by byl můj přítel pidlovokej...

Večery u nás vypadají takto - kotel čaje položenej na nejvyšší možný skříni, svíčky už neexistujou, notebooky na zemi v žádným případě.. pavučina z klubka úúúplně všude..  zhasneme.. atmosféra voní sexem! Schyluje se k romantice, erotika je skoro hmatatelná... a přijde kotě. Prostě si nakráčí k nám a čumí. Jindy se furt honí za některou ze svejch končetin.. ale jakmile je romantika, pohodlně se usadí, a kouká. Jen ten popcorn chybí..


Když jsme si ho vezli domů, v autě jsem Disneymu slavnostně oznámila, že teď máme jeho, takže další tři až čtyři roky žádný další miminko nepotřebujeme. A Č. doplnil "A pak si pořídíme další kotě!"

Je to bžunda, páč Č. na Disneyho šišlá.. strčí mu svou obří hlavu před jeho malej sladkej obličej (Česťa kotěti..), vrážej do sebe nosama a pak Č. zvolá "No koťoulkůůůů!", načež mu Disney vylíže oko. Na důkaz lásky a přátelství na život.

Disney je kotě činu. Nenechá se jen tak připravit o to, co mu náleží. A i o to, co mu vůbec nenáleží. Je to kotě luxusní, na něj krabička vystlaná měkkou látkou nepůsobí dost nóbl. Ujmul se tedy Česťova polštáře.. sice na něm vůbec nespí, ale nemáme srdce mu ho vzít.. když tak krásně vrní (kotě, ne polštář)! Spí s náma v posteli, což se děje tak, že my spíme v pozoru (vleže), je nám vedro pod peřinou a bojíme se pohnout, abychom toho našeho prcka nezavalili.

Disney se nebojí, sice mňučí, ale i když vás uvidí poprvé, přijde si vás očuchat (a vylízat vám oči). Nerad se chová pokud jste vysocí a stojíte, ale když budete v klídku sedět, vyskočí vám za krk. Co je lepšího, než teplej živej pelíšek, žejo?

My ho prostě milujem!








8 komentářů:

  1. No to je dokonalý jméno, to se vážně povedlo :D Já jsem tedy pejskař, kočky zas tolik nemusím, ale je roztomilej :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem! :) jméno vymyslela kamarádka a nám se děsně líbilo .)

      Vymazat
  2. :D :D :D Nasmála jsem se, zčásti (ale nejen!) kvůli tomu, že toho spoustu znám - naše "frozen queen" Elsa měla taky v oblibě sledovat nás při sexu, většinou mi k tomu vrněla někde u noh, teď už je to teda velká můra, která by se s něčím takovým rozhodně neobtěžovala. A její sekání po mojí ruce, kdykoli jí připadá, že nejsem dost cool a in a chápavá je roztomilé pořád, akorát vypadám, jako bych se denně někde rvala :D Počkej, to nejlepší ještě přijde:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nechňapala po vás "při akci"? :)) Po nás totiž Disney šmátrá.. což může bejt místy nebezpečnééé... :D

      Vymazat
  3. No ten je naprosto úžasný! Haha, kazišuk, s takovou budete mít fakt jen kočky, a né děti :D

    OdpovědětVymazat
  4. Boží článek. A boží koťůlek, samozřejmě! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  5. super jméno =D kočky nemám ráda, ale je cute =) ať vás provází jen zdraví, to je nejdůležitější =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)