13. října 2015

Budeme mít kotě!

Hráblo mi a v pondělí si jedeme pro kočku. Je zrzavá, je to kocour a už je skoro naše. Jméno ještě nemáme (Č. mi zakázal, aby to bylo cokoliv z Harryho Pottera... shit..), ale to se poddá...

V souvislosti s touto skutečností jsem přišla na to, že kromě toho, že existují "profesionální matky", existují taky "profesionální chovači koček". Profesionální matka je pojem, kterej už všichni dobře znaj - to jsou takové ty paní, pro které nejste dostatečně na výši pokud nemáte potomka, vyžívají se v poučování a jejich základní mantrou je informace "Tomu porozumíš až budeš mít sama dítě!", což je jejich argument na cokoliv a kdykoliv (občas i mimo mísu). Takovej profesionální chovač koček je něco jinýho!

Zdroj: weheartiti.com
Profesionálním chovačem koček nemůže bejt jen tak někdo. Jen vyvolení! Někdo, kdo je ochotnej kotěti obětovat svůj život, živobytí a obydlí. Pro kočku obětujou kariéru, rodinu a hodiny masturbace nad kočičí fotkou. A taky spoustu času na FB stránkách, kde sdílí fotky svých kočičích přátel (aspoň 4 fotky za minutu; je-li frekvence nižší, pak klesnete z titulu "Profesionální chovač koček" jen na "Chovatel koček".. a to nechcete!). Kočky se adoptujou (páč koupě kočky je pod jejich úroveň) a mluví se o nich jako o miminkách. Kočka není jen kočka, je to nadzvíře a na ty se šišlá!

Naše kotě bude cool, bude free a fresh a bude moderní! Bude mít styl a vychování a bude si utírat zadek (samo!). K Vánocům dostane vodítko s flitrama a podpisem Yves Saint Laurenta vyvedeným zlatý perem.. samozřejmě! Bude mít přepravku ze značkovýho plastu s fashion leopardí výstelkou. A kadit bude na dospěláckým wc (dělám si srandu, ale fakt existujou speciální záchodový prkýnka na lidskej záchod, který jsou pro kočky.. no to mi posol párek..).

Ale jinak se na kotě fakt těšíme, bude to mazel! :) 


8 komentářů:

  1. Jeee! Tak to se těší na kočičí spamy! A pecka, že budete mít zrzečka, mám pro ně slabost :D PS: YSL už je out, přece nechceš, aby jsi byla "Zanedbávač koček"! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli to bude zrzavej kocour, tak toho Ronalda Weasleyho musíš prostě protlačit, to se normálně nabízí :-). A moc se těším až budš mít toho kocoura, co má šmrnc, styl a vychování, dorazíme ho k vám omazlit. PS:Zadek si utírají samy všechny kočky :-), v tomto ohledu jsou docela bezúdržbové.

    OdpovědětVymazat
  3. tak to ti závidím ! Já bohužel mít zvířátko nemůžu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeeee! naše malá čubka bude mít ženichaaa :-) ! Jupííí

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůů! Kočci jsou sice potvory vyčuraný a dost možná i mimozemšťani, ale taky nejlepší zvířata na světě. Doufám, že budeš kočičáka náležitě fotit a psát o něm :))

    S profesionálními chovateli koček a budoucností té vaší jsi mě dostala :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší na světě jsou sloni.. ale odchovej si slůně v dva plus jedna! :)))

      Vymazat
  6. My teď zrovna máme doma 4 koťátka, co někdo vyhodil cca v jejich třech týdnech, tak se ještě dokrmujou z lahvičky, ale už začínají papkat i kapsičku a začal nám je kojit pes. No radost :-))

    OdpovědětVymazat
  7. My máme taky kocourka zrzavého a je to největší mazel! :) Děkuji za hezký komentář u mě na blogu :)

    Pieces of FRECKLED style


    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)