23. září 2015

TAG: Co dělá mě mnou

Zajímavej TAG jsem si vysockovala u Charmedky, páč mě bavil. Pokud ho taky uděláte, nasdílejte mi do komentářů odkaz, ráda se podívám.

1) Kolik měříš? 
Jsem rozhledna - 179 cenťáků. Ach, ani nevíte, jak bych si přála mít kluka, kterej bude aspoň o 10 cm vyšší než já (ale menší bejt nechci, spíš chci, aby kluci okolo mě vyrostli.. :)) )!

2) Jakých trendů se většina tvého oblečení drží?
Většina mýho oblečení se drží toho, že se hlavně nedrží žádnejch trendů. Nebaví mě nosit to, co davy okolo, takže už drahnou dobu tak nějak přirozeně nekupuju to co vidim všude (pamatujete takový ty trika z New Yorkeru s malovanou želvou? Znáte někoho, kdo ho nemá? Já totiž ne..). Obecně nosím docela barevný hadry, líběj si mi trika s kulatým výstřihem, saka, různý šátky a nákrčníky a na podzim tuze ráda nosím pončo a baret!

3) Máš nějaké piercingy a tetování?
Si pište, že mám. Pircing mi přijde jako ozdoba, který si lidi vážej a není to jen tak nějakej rozmar, páč si musíte vytrpět nějakou bolest. To samý tetování s tím, že tetování má navíc i tu nálepku nějakýho symbolu. Piercing mám kromě uší v nose a uvažuju znovu o jazyku, kde jsem měla piercing 8 a půl roku. Tetování mám na krku a dvě v dekoltu. A miluju je!

4) Existují nějaké potraviny, které nesnášíš?
Lékořici! Naprosto zbytečný jídlo. Chutná to jako uschlej asfalt, kterej pár let žil v mátovým poli...a Hašlerky.. jako vážně to někdo dobrovolně vyrábí? A jí?? Nebo boršč! Každý vařený jídlo s fialovou/rudou barvou je prostě podezřelý a je jedno kolik do toho dáte smetany..

Zmrzlina s lékořicí? Tak ale už...!
Zdroj: weheartit.com

5) Jakou písničku máš nějraději?
Já jsem maniak v poslouchání oblíbenejch písniček furt dokola (Č. vám to potvrdí, páč si kvůli tomu už nasadil léčebný sezení u psychiatra). A aktuálně mému repertoáru vládne Maitre Gims ft. Sia - e te Pardonne. Miluju prostě!


6) Zlato nebo stříbro?
Stříbro nebo bílý zlato. Zlato jako takový se mi nelíbí, přijde mi paradoxně hrozně lacině vypadající.

7) Jaké jsou tvoje záliby?
Focení! To je takovej největší koníček. Ráda čtu, vyrábím co mě napadne a na co nejsem líná, ráda si zajdu zatancovat s holkama do klubu, děsně ráda spím dlouho. Miluju Harryho Pottera, takže cokoliv ohledně HP světa mě děsně bere. Miluju cestování a lítání. Pokud mám inspiraci, baví mě psát.

8) Máš raději zimu nebo léto?
Nesnáším zimu, jsem pořád unavená z tý věčný tmy a mám splíny. Počasí mě hrozně ovlivňuje, takže v zimě mám pocit, že nemám moc co dělat. Furt je mi kosa a nudím se. Kdežto v létě, i když jsou vedra, furt mám co dělat, je i obecně víc akcí, můžete se koupat a tak... takže léto!

9) Co tě v létě nejlépe odreaguje?
Vlažná nebo chladná sprcha po dlouhým horkým dni. A večerní/noční procházky nebo sedánky s kamarádama v rozsvícený Praze!

10) Rtěnka nebo lesk?
Spíš lesk. Nějakej decentní. Ne, že bych nebyla na výraznější odstíny, ale přece jenom rtěnky už se musej ladit s outfitem a tak..

11) Jakou barvu a délku mají tvoje vlasy?
V přirozeném vlnitém stavu jsou pod lopatky, vyžehlené ještě o cca 8 cm delší (to se pak zálibně prohlížím v zrcadle a přijdu si hrozně hustá!). Jsem falešná zrzka (čímž jsem si splnila jeden ze svejch snů), moje původní barva vlasů je tmavší hnědá.

12) Velikost bot?
Jsem velkoploutevník - 41. My obřochodidláci jsme diskriminovaní, ve spoustě obchodech končej velikosti na 40, takže si buď musíme amputovat prsty na nohou, nebo přežít bolest, nebo fňukat nad tím, jak je hrozný mít velký chodidla..

13) Máš akné?
Měla jsem.. věřím (zaklepávám na zuby), že už znovu nepřijde..

14) Máš pihy?
Jooo, v létě jich pár vyskáče na obličeji, jinak mám krásně pihovatá ramena. A závidím svému milému, že má hromadu pih na obličeji, protože je to krása!

15) Kolik vážíš?
Naštěstí nevim. Hodně.

Papa :)



6 komentářů:

  1. Ta poslední odpověď mě rozesmála :D Asi bych na ni odpověděla podobně :D ... Zrovna před pár dny jsem hledala nějaký zajímavý tag a je škoda, že jsem nenarazila na tento.. :) A takové ty sedánky ve večerní Praze miluji také :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Mňááám, lékořice, mňam boršč! Já bych taky zimu vyškrtla. Nebo aspoň přesunula jen na hory. Vždycky ten odchod léta nesu špatně, fňuk!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem rada, ze se Ti tag libil a vyplnilas ho :) Tak ve vysce a botech jsme naprosto rozdilny :D V zime je mi taky furt kosa, uz ted mam silene studeny nohy :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. S lékořicí jsem na tom nastejno, ble!
    A poslední odpověď mě pobavila :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)