10. března 2015

Vypatláno v únoru

Čéče, stačí přehoupnout měsíc na březen a najednou venku neni zima a svítí sluníčko! Už je to skoro na posezení na dece s pivem, žejo?

No nic. Co pro vás mám z minulýho měsíce? Ačkoliv jsem očekávala, že nebudu mít pomalu co k recenzi, něco se přece jen na poslední chvíli dodělalo.










Už když jsem sahala do regálu pro tenhle produkt jsem věděla, že si ho nemám kupovat. Ale mé finančně zruinované já se rozhodlo, že když to stojí jen 35 Kč, tak si to vemu. Jedná se o intimní sprchovej gel Lilien. To rozhodně nechcete. Kromě toho, že příjemně voní, vám bude k ničemu a zánět zaručen...


Posilující balzám Garniére pro objem vlasů jsem čmajzla příteli, kterej si po dobu 5 mytí myslel, že se jedná o šampon a divil se, že má tak slízlý vlasy. To musím potvrdit i já - efekt na objem se míjí účinkem a vlasy jsou celkem zplihlý. Kromě dobrýho rozčesávání, dobré konzistence (středně hustá, dobře roztíratelná) a příjemné vůně nedělá nic extra speciálního.


Jako hamoun největší jsem si tuhle věc koupila taky jen proto, že byla v nějakým výprodeji a stála málo. Říkala jsem si, že když je to Wella pro series, tak to s mou barvou vlasů (fejková zrzavá) přece musí udělat divy a barva bude zářivější. Houby. Bezoplachový sprej pro barvené vlasy nejen, že je tak hustej, že jde blbě sprejovat, ale na vlasech nechá divnej a na omak nepříjemnej povlak, kterej ačkoliv je nevidětelnej sám o sobě, vlasy zatíží a zplihne. Děkuju pěkně, nechci více.


Jestli něco Avon umí, tak je to kromě řasenky Super Shock i hromada krémů na ruce. Krémy z řady Avon Care jsou prostě super a ještě nikdy jsem s nima neměla negativní zkušenost. Mají hustou konzistenci, která se dobře roztírá a vsakuje, povlak trvá chviličku a pak už jsou ruce jen vláčné a jemné. Navíc příjemně nevtíravě voní a cena není dramatická.


Vidíte ten obal? Vidíte ho? Ten je tak milej, že i kdyby nic, tak bych si tenhle krém na ruce z eBay koupila znovu! Samotnej krém hezky kytičkově voněl, ale konzistenčně jsem z něj byla poněkud rozladěná, protože byl takovej "umělohmotnej" a chvilku trvalo, než se úplně vsákne. Ale nenechával vůbec žádnej nepříjemnej povlak, ruce zvláčňoval a prostě ten obal!!




A co říkáte vy na dané produkty? :)

5 komentářů:

  1. Juu, ta číča je ♥! Jinak teda nic neznám, pohybuju se v jiných kosmetických vodách, vždyť víš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně šampony od Garnieru nevyhovují vůbec. Buď se mi po nich mastí vlasy (zvlášť po těch na objem a mastné vlasy), nebo z nich mám lupy. Takže je tak daruji dále :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jééééééééé, ten poslední krém na ruce je super, ten bych si taky určitě koupila. Miluju tyhle "blbůstky" :D

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)