9. března 2015

Outfit: Cácorka

V souvislosti se víkendovou návštěvou ZOO vám sem dávám pár fotek s tím co jsem měla na sobě. Chtěla jsem něco pohodlnýho a něco, v čem mi nebude vedro ani zima. Vybrala jsem dobře.

Vzala jsem si červený plátěný kalhoty, ještě zimní boty nad kotníky, volnej jarní kabát z eBay a brejle (pod kabátem tílko a "síťovaná" halenka). Na zádech mám kytkovanej batůžek od Avonu a ta roura vlevo je foťák s teleobjektivem.


Není to úplně to, v čem bych si libovala, ale v ZOO mi v tom bylo dobře. Kalhoty bych brala trošku "utaženější" dole a kabát ještě víc volnej, v brejlích bych nemusela vypadat jako debil, ale to já vypadám ve všech, tak jsem si z toho musela udělat imidž.




No a ty vlasy mám tak cácorkovitý proto, že jsem je měla chvilku svázaný, chvilku rozpuštěný, foukalo, potřebuju nabarvit... no a víc výmluv nemám.

Nalíčená jsem jen řasenkou, protože poslední 2 měsíce jsem tuze líná malovat si xicht nějak výraznějš.

Mějte krásnej začátek týdne a řekněte mi - co vy nosíte do ZOO? :)

Za fotky děkuju svému vrchnímu fotografovi.

5 komentářů:

  1. Ty vlasy máš mooc super Kamuš! Já do Zoo moc nechodím, ale když jsem naposledy byla, měla jsem na sobě sukni (což nebyl dobrý nápad), žabky (což nebyl dobrá nápad) a rozpuštěné vlasy (což nebyl dobrý nápad). Protože jako správné děcko lezu za všema kozama a morčatama do ohrádek, příště tak holiny a skafandr :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Joo, sukně a žabky jsou boží do zoo, zvlášť na tu lanovku třeba, která je v pražšký :D
      Já jsou byla v ZOO jedou na rande v novejch sandálkách a udělala jsem si takový puchejře, že jsem si řikala, že jestli to rande nevyjde, tak už ty sandále nikdy nevemu na sebe. Rande nevyšlo a sandály letěly na aukro :)))

      Vymazat
    2. :-D nekdy clovek priste music vypadat skvele za kazdou cenu, jsem prece damy, ze Jo :-D

      Vymazat
  2. Náhodou vlasy fešný :). A kabát z eBay je nějaký aktuálnější kup? Moc se mi líbí! :) Já chodím do zoo většinou v džínech, botaskách a bundičce, ať mi je hlavně pohodlně :). Batůžek nosí přítel :D. Kabelku jsem si vzala loni naposledy! Pak jsem se s ní akorát tahala a bolela mě ruka :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabát koupen před rokem a půl, ale pokud se ti líbí, určo ho tam ještě budou mít :)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)