16. února 2015

Vypatláno v lednu

Leden, samá kosa, přítel měl zápal plic, já jsem byla nemocná hned po jeho vyléčení, konec ve starý práci. Prostě to byla celkem nuda a starosti byly jiný, než o sebe pečovat, takže lednovejch produktů je poskrovnu. Mrkneme se na ně!




Balea tělové mléko do sprchy po mě byla úplná novinka. Tělová mléka do sprchy zažila svůj boom asi před dvěma lety a já jsem nikdy žádný neměla. A musím říct, že pokud jste líní jako já a nechce se vám se mazat pokud to není vyloženě nutný, tělový mléko do sprchy je ideální alternativa! Konkrétně tohle velmi příjemně voní, tak jakoby krémově, možná nějakou kytku z toho cítím. Hydratuje, dobře se natírá i smývá, vůně na pokožce drží a zjemňuje ji, na obalu zmiňované klouzání ve sprše/vaně jsem nepozorovala.



Balea pleťová maska s jahodami mě okouzlila obalem a vůní. A ničím dalším. Maska je pytlíčková, na dvě části, proto obal na fotce vypadá takhle ustřiženě. Je krémová, jakoby jogurtová, hustá a na obličeji drží, neteče dolů. Je levná a kdyby byla drahá, byla bych na sebe naštvaná, protože maska nedělá nic. Nehydratuje, nezjemňuje, nedodává obličeji rozjasnění,.. maximálně vám provoní tváře.


Tenhle no name balzám na rty jsem si koupila za 10 Kč z nouze ve večerce vedle, protože jsem zapomněla balzám na rty v práci a doma jsem jinej neměla (divný, co?) a nic jsem od něj nečekala. A jak mě ohromil! Balzám je mazlavej, hydratuje, na rtech drží, voní a složení vypadá nezávadně. Po vypoužívání tohohle jsem si tam letěla koupit ještě další vůně, protože mají jahodovej, třešňovej, jablečnej, borůvkovej, banánovej a citronovej. Musím říct, že i ostatní jsou super, ale přece jen je tady něco, co bych balzámkům vytkla - hrozně se lámou. Borůvkovej jsem musela už 4x natavit zapalovačem a "slepit". No ale za tu cenu...


Dětské tělové mléko Bupi byla další nouzovka za pár kaček, kterou jsem si koupila u dědy v samoobsluze, protože jsem si zapomněla vzít něco na odličování. Ano, kdo to nevíte, já se odličuju skoro čímkoliv, co mi přijde pod ruku (ne, saponátem ne). Používám krémy nebo tělová mléka, která jsou levná a není mi líto je rychle vypotřebovat na odličování. A tohle mléko pro miminka bylo i přes nízkou cenu velmi dobré - obličej jsem měla hydratovaný, nijak nedráždilo, chvilkama se mi i zdálo, že snížilo červenání. Ale hrozně mi vadil uzávěr - asi v polovině používání nešel skoro otevřít, takže jsem víčko jen přivírala.


Pleťový peeling Biotherm je úplně maximálně výbornej! Je jemnej, takže na pleti nezpůsobí neplechu, dobře se s ním manipuluje, krásně voní a je krémovej, takže opět nepadá z obličeje. Jde dobře smýt a pleť je po něm opravdu krásně "ohoblovaná". Měla jsem malej vzorek, kterej vydržel asi na 5 použití, takže bych klíďo brala plný balení!





Co říkáte na recenzované produkty? Měli jste možnost je vyzkoušet? ;)

2 komentáře:

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)