14. února 2015

Ty vole, jsem stará!

Zdroj: weheartit.com
Je pátek večer. Muž jde fotit koncert, nemám co dělat. Mám možnost hrát Farm Frenzy doma na notebooku, ale zdá se mi lepší jít ven. Docela mě zchvátila nálada jít tančit. Vezmu mobil a píšu kamarádce, jakej má plán a jestli nepudem ven. Plánuju, co si vemu na sebe do klubu a zjišťuju, že je to fakt krize a potřebuju nakoupit hadry. Večeřím, sjíždím facebook,... Kamarádka odpovídá až za půl hodiny, že by asi šla, ale neví jistě jestli se jí chce. Půl hodina mi stačí k tomu, abych se doma rozseděla a tancovací nálada mě přešla.

Kamarádka říká, že její muž jde taky pryč a mohly bychom u ní doma popít a pokecat. Bydlí blízko a chystá se svolat další kamarádku. Vypadá to jako fajn babská akce. Ženy a víno, prej hodně vína. Plánuju, co si vezmu na sebe. Zjišťuju, že nemám co na sebe ani na návštěvu kamarádky. Potřebuju jít nakupovat... Sraz je v 8 u kamarádky. Zívám. Zívám podruhé. Listuju facebookem, zívám. Beru mobil a volám kamarádce, že možná uvažuju, že nakonec zůstanu doma. Kamarádka zívá. Odpovídá, že to neva, že ona taky a že třetí kamarádce se taky moc nechce. Já zívám. Kamarádka zívá. Shodly jsme se, že budeme doma...

Je 19:07, já dopisuju tenhle článek, vařím si čaj a otevírám Farm Frenzy.

Bude mi čtyřiadvacet a v pátek večer pařím husičky na notebooku.. smutný..

PS: Psáno včera, pochopitelně nejsem tak stará, abych nevěděla, že je dneska sobota...




6 komentářů:

  1. Občas mám stejný pocit... ale nakonec se vždy uchlácholím tím, že ne, nejsem stará, jsem jen dospělá, uvědomělá pracující žena, která klidně bude v pátek večer doma a opije se v jedenáct dopoledne v sobotu na Náplavce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to jsem si včera taky řekla :D

      Vymazat
    2. Ano, i já si tohle říkám, že nejsem stará, jen už mám rozum. Není mi snad druhý den líp, když si krásně zarelaxuju u her na ntb místo nějakého chlastu a tančení na nepohodlných botách, vidět kolem sebe úlysné opilce, utratit prachy, za který si radši v pondělí koupím rtěnku :)))) PS: No mně je 43, ale i tak se ještě necítím stará :))))
      blog Měj se ráda

      Vymazat
  2. :-) dobrý, je mi 28 a mám to stejně.. jsem radši v pohodlí domova tak jsem ráda, že nejsem jediná

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný článek, fakt jsem se zasmála, člověk se v tom najde. Od toho, jak se mi po půl hodině už nikam nechce a moje prvotní nadšení zmizí až po to, že nakonec nemám co na sebe, ač mám skříň přeplněnou. :)))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný, já obvykle zůstávám v pátek večer doma, protože jsem tak stará a vyčerpaná, že na tančení apod nemám sílu :D No, každý to má jinak ;) Ale neboj, jednou ta chuť přijde a nepřejde :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)