7. ledna 2015

Jakej pro mě byl rok 2014?

Další z blogerských klišé - otočit se za uplynulým rokem. Ale zrovna tohle klišé mě baví psát i číst (pokud není jen o tom co která blogerka zrovna použila za pudr..), takže tady je ve zkratce můj rok 2014. Zdrojem mi byl diář :)

L E D E N
Hned druhej tejden v lednu jsem byla nemocná a na neschopence. Já ty začátky roku mám obecně takový divoký. Taky jsem si pořídila novej notebook a nový tetování (podpis Dalího na krk), dělala jsem rozhovor Č. a jeho kamarádama o tom, jak za 14 dní procestovali celou východní Evropu, byla jsem s kamarádkou ze základky tančit, byli jsem s Č. v kině a na přednášce Trabantem napříč Jižní Amerikou, dostala jsem od Č. kytaru, kterou pomalovali samožní Horkýže Slíže.

Ú N O R
Ségra měla maturitní ples, kde jsem byla fotit, s kamarádkou ze střední jsme vařily máslovej ležák a měly jsme Harry Potter večer, fotila jsem sukně a šaty pro značku KP Salon, s Č. jsme byli na výletě v Kroměříži.

B Ř E Z E N
Zapíjeli jsme kamarádčino miminko, navštivili jsme s Č. Kodaň, začala jsem si aktivně hledat hostfamily, protože jsem byla ve výpovědní lhůtě v práci a chtěla jsem na chvilku odjet, byli jsme v kině na trabantím filmu, byla jsem představena přítelově rodině.

D U B E N
Byli jsme na koncertě Mandrage, s Č. jsme si udělali piknik u nich na skále, měla jsem první Skype s tou mou super hostfamily, koupila jsem si letenku do Barcelony, byla jsem na víkend u dědy, fotila jsem s kámoškou její tylovou sukni, byli jsme s Č. ve Fata Morganě, stěhovala jsem si pomalu věci k babičce, připravila jsem Č. narozeninový překvapení, grilovali jsme, skončila jsem v bejvalý práci, byli jsme na Majálesu.

K V Ě T E N
Měla jsem rozlučku s kamarádama, odletěla jsem do Katalánska jako au-pair, užívala jsem si sluníčka a moře, viděla jsem Barcelonu, měla jsem svátek, začala jsem cvičit 30denní výzvu.

Č E R V E N
Courala jsem si po Sant Celoni, chodila jsem s katalánskejma lidma do baru, dostala jsem balíček od Č. a Kejt, přijel za mnou Č. a strávili jsme víkend v Barceloně, hodně jsem četla.

Č E R V E N E C
Pořád jsem se courala po Sant Celoni, pořád jsem chodila do baru, oslavila jsem třiadvacetiny, letěla jsem domů, s Milým jsme byli na výletě v Plzni, vybalovala jsem, vybalovala a vybalovala, byli jsme na přednášce Trabantem napříč Afrikou, byla jsem na kafi s holkama a na obědě u kamarádky, měla jsem narozeninovou párty ve sladkým stylu, byla jsem na několika pohovorech, pořídila jsem si nový tetování (motýla).

S R P E N
Byla jsem na kurzu jak se starat o vlasy a jak správně jíst, byli jsme s Č., se ségrou a jejím přítelem u dědy, hlídala jsem Handě Adélku, fotila jsem kamarádku, doučovala jsem němčinu, byla jsem nemocná, fotila jsem výrobu prádla Timo, byla jsem na multikulturním festivalu Barevná devítka.

Z Á Ř Í
Pracovala jsem na vlastním webu (kterej sice vzniknul, ale už zas chcípnul), nastoupila jsem do nový práce (fakt jsem debil, že zrovna do týhle), byli jsem s Č. na koncertě Ille a Wanastowek, byli jsme na Vinohradským Vinobraní, doprovodila jsem Č. na zorbingu, fotila jsem kamarádce akty.


Ř Í J E N
Začala jsem kamarádku doučovat angličtinu, rozhodli jsme se s Č., že spolu budeme bydlet, byli jsme na Back to School, pokousal mě přítelův pes, fotila jsem kamarádku, splatila jsem konečně notebook, byli jsme na koncertě 1975 a Horkýže Slíže, kamarádce se narodilo miminko, jeli jsme se opíjet s kamarádama na chatu, slavili jsme Halloween,

L I S T O P A D
Byla jsem nemocná, podepsali jsme smlouvu na byt, byla jsem na kurzu vietnamský kuchyně, pořídila jsem si novej diář, pozvali mě na odpoledne s Biothermem, vyráběli jsme s kamarádkou věnce, balila jsem.

P R O S I N E C 
Stěhovali jsme se do novýho bytu, pozvala jsem holky z práce na pyžamovou párty, měli jsme s Č. první výročí, šli jsme na Nominační večer cen Apollo, fotila jsem Balkan Session, byli jsme na koncertě Skyline, kde jsem se do nich zamilovala, měli jsme pecka kolaudačku bytu, Vánoce, Silvestr.

7 komentářů:

  1. No hezkz shrnuto! Takové detaily si do diářku nepíšu, ale vím, že jsem nebyla nemocná ani jednou, buch buch, jen tak občas nachcíplá maximálně. A dvě kérky v jednom roce? To je super úspěch!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to se máš, žes nebyla nemocná, já jsem si to vybrala i za tebe, protože jinak bejvám nemocná tak jednou, max dvakrát do roka, ale 3x? No to je u mě divný :))

      Vymazat
  2. Jé, to mě mrzí, že v práci nejsi spokojená :(. Jinak to vypadá, že rok byl plný zážitků a důležitých kroků, tak přeji, ať je vše tak, jak jsi přeješ :).

    OdpovědětVymazat
  3. to je neuvěřitelný, že jste spolu s Č. prožili už celej rok, pecka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně nabitý rok jsi měla ;-) I já absolvovala tříměsíční pobyt v zahraničí, ale studijně-pracovní a ve Francii. bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)