18. ledna 2015

Drobné změny na blogu - dík za váš názor!

S přibývajícím sluníčkem venku pomalu plánuju blog hodit do novýho kabátu. Stávající design a záhlaví je už skoro rok starej a ačkoliv jsem z něj nadšená, trošku toužím po nové čerstvé vlně. Blog bude pořád fialovej, protože fialová je nejlepší, ale řekněme, že záhlaví uděláme jiné.

Zatím si můžete všimnou drobného zpřeházení destiček v levém a pravém sloupci - pravidelní čtenáři si vysloužili čestné místo hned vlevo nahoře a info o FB šlo naopak dolů, kde na vás čeká jen jako maličkej bonus k vykliknutí. Taky jsem si udělala trochu čurbes v rubrikách/štítcích, ale takhle se mi to líbí víc - jak jsou tam hezky shluklý pospolu! Předchozí sloupec s vyjmenovanýma rubrikama působil nudně a byl zbyyyyytečně dlouhej. Některé rubriky, které měly tří- a víceslovný název svůj název změnily, případně se s jinými rubrikami sloučily. Nezavrhuju ani možnost vytváření dalších nových rubrik/štítků v průběhu psaní. Uvidíme, uvidíme, uvidíme.

No a teď už je jen čas se zeptat vás, protože vy sem ke mě nakoukáváte a vy se tady musíte s očima cítit pohodlně. Čili - co byste na blogu poladili? Jaké odstíny fialové se vám líbí? Záhlaví spíš světlejší nebo tmavší? Zaostřené celkově nebo jen na detail jako je to teď?

Napadá vás cokoliv, co byste mi chtěli sdělit ať už k blogu nebo mimo něj?

Díky za tipy :)

6 komentářů:

  1. néé, já miluju tu fialovou zmrzlinku :( :D..jinak já bych byla pro trochu světlejší odstín fialové :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně nemaž tu fotku se zmrzkou, ta je super! Jinak mě nějak moc nenapadá nic, možná trošku světlejší odstín fidžalové na stránku, ale je mi to putna, číst to budu jakkoliv ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, uděláme petici na záchranu zmrzlinky :D

      Vymazat
  3. Mi by se líbila fialová klidně tmavší a foto se zaostřením na detail bych ponechala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na jednu stranu se mi zmrzlina v záhlaví moc líbí, je to takové neotřelé, na druhou mě s tím pokaždé provokuješ, že dostanu na něco chuť. Celkově nemám se vzhledem ani s barvami žádný problém. Jen bych přidala sloupeček s obsahem, nebo jak se tomu správně na blozích říká. Takové to, jak tam máš roky, po kliknutí měsíce a pod měsíci jednotlivé články. Je to fajn, když si chceš něco dohledat nebo přečíst něco staršího.

    OdpovědětVymazat
  5. Fialkovou rozhodně nech, je to prostě tvoje barva. Těším se na news

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)