22. prosince 2014

Vypatláno v listopadu!

Jo, já vim, že jdu s ultrakřížem po funuse, ale mně se jednak nechtělo psát listopadový Vypatláno, páč jsem v rámci vánočního shonu a nekonečnejch přesčasů v práci neměla moc času. Ale vrhnem se na to..


Sprcháče běžně nerecenzuju, ale tenhle jsem prostě musela! Dermacol Aroma ritual Sweet mango je pecka záležitost. Voní absolutně exoticky a letně, fakt jak kdybyste se ve sprše namazávali mangem (což je teda dost nechutná představa, ale obrazně, chápete...). A co víc, vůně nějakou dobu na těle vydrží. A tyhle sprcháče nejsou drahé, v akci je můžete pořídit třeba za 35 kaček. A to se vyplatí!


Vzoreček asijskýho bělicího krému Crystal Miracle od Mizon jsem dostala k nějaký objednávce z ebay. Dlouho mi ležel ladem v kosmetický taš(tič)ce, ale došlo na něj. Myslela jsem, že má sbělovat takový ty postaknetický flíčky, ale on obecně sběluje barvu pleti. Jak víme, asijatky si zakládaj na porcelánový světlý pleti. Já jsem bledá normálně, takže jsem byla celkem překvapená, že po aplikaci tohohle zázraku byla moje pleť ještě světlejší! Ale přirozeně, žádný vápno. Pokud se vám renesanční tón pleti líbí, zkuste tenhle krém. Co do hydratace je supr, bezvadně se roztírá a vsakuje a pleť je přirozeně světlá a jemná.


Essence gel na obočí mám ještě za Španělska, ale vysondovala jsem, že ho mají normálně i u nás. Stojí asi 60 Kč a je vcelku fajn. Neslepuje jako vosky na obočí, naopak je lehkej, docela příjemně chladí a hlavně rychle zasychá, takže si nepřijdete, jak když se vám zpotilo obočí. Tvar obočí udrží v poho celej den i noc a jde snadno odlíčit. (Čoveče, je to ňáký podezřelý, že už třetí produkt a zase pět zmrzlin!)


Gelové oční linky Makeup Academy mě ze začátku nadchly, pak mě dovedly k rozmrzelosti a nakonec i docela k naštvanosti. Měla jsem je 3 měsíce, z toho jsem je aktivně používala asi jednou-dvakrát týdně. Vyschly už po měsíci a půl, horko těžko jsem tam dlabala nějakej matroš, kterej navíc už měl konzistenci zatvrdlé řasenky. Linky tedy letěly po vyfocení do koše a jelikož byla vypotřebována asi pětina jejich objemu, zklamalo mě to. Už bych je znovu nechtěla, ale je to škoda, protože nanášení bylo jednoduché, linky držely, nesrážely se a neobtiskávaly a to ani bezprostředně po aplikaci.


Biotherm balzám na rty je tak krásně krémovej, "hebkej", hydratační, na rtech příjemnej a konzistenčně maximálně vyhovující (hustější, ale dobře se vymačkává a na rtech rozhodně nebudete mít jednu žížalku hmoty), že víc nemusím říkat. Měla jsem jen vzoreček, ale na zimu je tohleto ideální věc pokud trpíte na popraskaný rty, takže uvažuju o koupi plnýho balení.




Zkoušeli jste některej produkt? Jak vyhovoval? Tohle Vypatláno je vskutku poměrně pozitivní, což? 

3 komentáře:

  1. Hodně si kupuji ten mangový sprcháč, za tu cenu je perfektní...

    OdpovědětVymazat
  2. Po tom gelu na obočí už nějakou dobu koukám, ale zatím jsem ho nikde neviděla :-(
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho většinou v těch větších drogérkách, třeba v My na Národce v Praze ho mají určitě :)) A nebo zkus obchoďáky, Tesco má normálně sekci šminek a tam by ho taky mohli mít ;)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)