21. prosince 2014

Vánoční swap

Swapování blogosvětem před vánocema děsně letí a mně to přijde jako fajn akce - jen tak si s jinou blogerkou/blogerkama vyměnit balíček za podmínek, který si samy stanovíme a tím si udělat radost..no není to fajn?

S Claire a Domi jsme se dohodly na výměně balíčku - losovalo se, které děvče bude jinému děvčeti přiděleno. Já jsem posílala balíček Domče, Domča Claire a Claire (logicky) mně. Balíček jsem dostala v minulým týdnu a tady je report :)


Musím zcela absolutně upřímně říct, že plechovčička s Harrym mě dostala! Nic víc už bych ani nepotřebovala, hlavně že Harry! <3 Claire to vychytala nejvyšším možným způsobem, dík, holka! :)

A co bylo uvnitř? Jste zvědaví?
Kromě dárečků jsem v balíčku našla taky obálku se vzkazem. To balíčku dodalo na osobitosti a atmosféře. Ve vzkazu byl dokonce zmíněn i Č., takže je vidět, že zasahuje nejenom do mého života, ale už opravdu i do blogu :)))

Téma balíčku bylo, tuším, "Teplo a vůně". Ještě jsme si upřesnily, že v balíčku by mělo bejt něco červenýho, třpytivýho a osobního. Můj balíček byl celej vystlanej červeným materiálem a s ním to vypadalo prostě fakt děsně hezky a vážně vánočně.

Našla jsem tam lak na nehty, třpytivej, ten si picnu na nehty u nohou, páč na rukou mám ukousaný pahýlky, který na veřejnosti tajím a tedy si je nelakuju, ale na nohou mám nehty nalakovaný celoročně, takže takovejhle krásně vánoční lak rozhodně využiju.

Našly se tam taky čokoládky (čokolád není nikdy dost, žejo?) a domácí mýdlo, který voní myslím jako levandule? (mám pravdu? :) ) Každopádně všechno co je takhle kreativní já rozhodně můžu, takže mýdlo už se usídlilo na umyvadle.

Svíčka je v zimě a hlavně na Vánoce mou osobní povinností, takže když jsem našla krásnou "bronzovou" koulosvíčku ve svém swapbalíčku, opět jsem si řekla, že se Claire sakra trefila! No a sobokachnička (nebo kachnosobice? Záleží na úhlu pohledu..) je dobrá, pojmenovala jsem ji Eduarda, páč mi přijde jako holčička a mně se líbí dávat hračkám úchylný jména. Eduarda si získala místo v koupelně na jedné z mých kosmetických poliček. Eduarda vás všechny zdraví!

Téma "Vůně" bylo naprosto dokonale vystiženo krémem na ruce od Dermacolu. Pomeranč a čokoláda, co může bejt vánočnějšího? Tenhle jsem už měla a byl fajn jak hydratačně a nepovlakově, tak voňavě, a dermacolích věcí není nikdy dost (podle mě je to fakt fajn značka, nemyslíte?). A čaje taktéž na provonění a taky na zahřátí. A já jsem čajová maximálně, kávě holduju jen v tiramisu, takže všechny pytlíčky taky využiju. A i samotná plechovka teď slouží jako čajová úschovna (rozuměj - sesypala jsem tam všechny pytlíky s čajem, který jsme doma měli).

Jo, balík je supr. Není věci, kterou bych nevyužila. Navíc to vystlání tím červeným čímsi a ta plechovka...! Áchám a Claire velmi velmi děkuju a doufám, že si swap někdy zopakujem!


Těším se na články, který hoděj holky. Jsem zvědavá, co Domi řekne na dárečky ode mě a co naježila do balíčku pro Claire! :)

Swapujete? (já jsem mimochodem až do minulýho měsíce nevěděla, že se to takhle jmenuje, jsem už zase nemoderní.. to je stejně jako "swag", tam do teď ještě pořádně nevim, co to znamená...).

3 komentáře:

  1. Jé, Claire je fakt šikovnej Ježíšek! Eduarda je úžasná:)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda, že se Ti Eduarda a vůbec všechno líbí :-) Hrozně mě bavilo tenhle balíček vybírat, snažila jsem se personalizovat co to šlo (rozuměj plechovka s Harrym :D). Já jsem taky zvědavá, co mě přijde za balíček a co jsi nadělila Domuš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. btw: joo, to mýdlo je levandulové :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)