20. prosince 2014

TAG: Merry Christmas and Happy New Year!

TAG od Míši z Kiss a Bee :) No a před vánocema bych nebyla správná blogerka, kdybych neudělala vánoční TAG, žejo.

1) Jaké je tvoje nejoblíbenější a nejméně oblíbené cukroví? - Nejoblíbenější je roláda z bebe a vosí hnízda! Naopak nemám ráda perníčky a takový ty suchý záležitosti. Nemusím ani moc čokoládový nebo krémový věci, stačej mi dva kousky a jsem nacpaná. Zato hnízd se můžu užrat.

2) Jaké barvy pro tebe reprezentují Vánoce? - Zelená. Jsem asi divná, ale když se řeknou Vánoce, představím si stromky a šedou šlichtu na ulicích (což je divný, páč kdy jako naposledy na vánoce sněžilo??)

3) Vyrábíš perníkovou chaloupku? - Už ne, ale musím říct, že když jsem se o ni v minulosti asi 3x pokoušela, nikdy mě to nes*alo a vždycky se mi relativně povedla, takže nechápu, proč na to všichni tak nadávaj.

4) Co jíš během štědrého dne? - Abych si nepokazila to překvápko z véči, tak na salát nechodím, ale ujídám cukroví a nebo nějaký blbosti ze stromku. Co budu jíst letos, to nevim, páč budu hnít v práci. Vopruz.

5) Bez jakého filmu si nedovedeš představit vánoce? - Jako asi všichni, je to Sám doma a Láska nebeská. A pro mě osobně ještě i Princezna ze mlejna, kterou miluju! (když pominu to, jak je to kouzelnej, atmosférickej a osobitej příběh, tak je tam taky děsně sexy Jindřich, ale tento pocit se u mě projevil samozřejmě až v pubertě).

6) Začínáš s dárky včas nebo je necháváš na poslední chvíli? - Já nad dárkama přemejšlím a zařizuju je docela ráda, takže začínám už tak v rámci října. Ale letos musím teda říct to bylo na pytel. Prachy nemám, inspirace nic moc žádná, dárky jsem vyráběla, což bylo super, ale jestli to někoho potěší, to uvidíme :))

7) Jaký dárek, který na tebe čekal pod stromečkem, se ti nejvíc vryl do paměti? - No nebyl to zrovna můj dárek, ale byl to prstýnek pro mámu od táty (on je to jakože nevlastní táta a v tý době spolu byli sice už asi 8 let a už byl na světě i bráška, ale ještě naši neměli po svatbě). A byl v krabičce a máma se z toho málem rozbrečela a já jsem nechápala co hrotí. A až po tom, co se o půl roku později na tajňačku vzali, mi došlo, že to byl jakože zásnubní prsten a utajená žádost o ruku.. takže tak.. na první svatbě mojí mámy jsem byla údajně zevnitř (v břiše), na druhý jsem nebyla, páč celou rodinu takhle vošidili. Tak to vidíte.

8) Co oblékání v době Vánoc? Vedou u tebe pyžama nebo slavností oblečení? - Mně je to asi jedno. Na vánoce se většinou budím už docela brzo, páč jsem celá natěšená, a ráno nemám ráda dlouhý chození v prospaným pyžamu, tak se většinou rychle převlíkám. Přes den chodím v domácím a večer se ráda převlíknu do svátečního. Většinou ladím vánočně doplňky - předloni jsem si udělala náušnice z pravejch kuliček na stromeček, loni jsem si z ebay objednala set náušnic a řetízku se stromečkem. Kýč jako prase, ale přece Vánoce!!

9) Nosíš během Vánoc jiný makeup než během roku? - Ne, ladím to k hadrům a snažím se mnohem víc a mnohem déle, aby mi to fakt slušelo.

10) Punč, svařák, grog nebo vaječňák? - Punč, je to má láska. Vždycky byl a vždycky bude. Grog jsem nikdy neměla, ten název mi zní jako by šlo o rozvařenýho Angličana (asi kvůli jménu Greg?), vaječňákem a svařákem nepohrdnu, ale punč si dám spíš.

11) Kde slavíš Nový rok? - Já Silvestra ňák neřeším, jsem asi divná. Minulej rok jsme byli s klukama na chatě a bylo to super, letos budem mít houmpárty v novým bytě s bandou lidí. Ale jak říkám - Silvestra neřeším, tak by mi bylo jedno, kdybych někde byla jen s Č. a čučeli bychom třeba na filmy.

12) Po jakých chuťovkách na Silvestra nejvíc saháš? - Nevím, jestli se to počítá, ale nejvíc sahám po pivu. Ale fajn, ráda mám jednohubky a prostě nakrájený sýry. Z ostatních věcí jako jsou brambůrky a pod. je mi většinou těžko a nedobře.

13) Dáváš si (a dodržuješ) předsevzetí? - Dávám. Vydržím dlouho na to myslet, klidně v řádech týdnů. Ale nikdy ani na vteřinu nehnu zadkem. Minulej rok jsme si s Č. napsali seznamy co chceme v tomhle roce udělat nebo zkusit. Nedávno jsem na to koukala. Splněna byla asi polovina, tak to jde, ne?

Těším se na vaše odpovědi, jmenovitě nikoho nenominuju, páč ty, které bych nominovala, už nějaký TAGy dělaly :)

Hezkej víkend!



6 komentářů:

  1. Práci na Vánoce Ti nezávidím, to je fakt opruz. Ale zase Ti to rychle uteče a budou dárečky ;-)
    Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, našla jsi mi aspoň nějaký pozitivum :)) (kromě toho, že dostanu 100% peněz za ten den navíc, ale to mě zas tak netrhá.. .) )
      Taky přeju krásný Vánoce!

      Vymazat
  2. Pěkně jsem si početla, děkuju! To s tou maminkou je teda romantika, to se musí nechat, i když asi bych byla hodně nabručená, kdyby mě na svatbu nevzali!:D Ten seznam věcí, co chce člověk zkusit je super nápad, co jste tam třeba měli, jestli se můžu zeptat? Asi se budu opičit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam mám napsáno třeba toto:
      - budu aktivně vařit a tím ušetřím (ha ha..), nebudu se vztekat, dám větší prostor svému flegmatismu, nebudu hrotička, nebudu pít (haha..), přečtu aspoň 20 knih, poznám aspoň 5 novejch lidí, nebudu se srovnávat s ostatníma, ...
      .... a tak, blbosti :))) Česťa tam měl třeba, že chce udělat něco šílenýho :) Na příští rok si asi taky něco napíšem.

      Vymazat
    2. Výbornej nápad, asi do toho Toma taky zatáhnu:) A hodně věcí bych mohla z fleku zkopírovat z Tvého seznamu:D

      Vymazat
  3. Zásnubní prstýnek pod stromečkem? To je škoda, že to neproběhlo v kruhu rodinném,,,
    Divná určitě nejsi, taky nějak Silvestry neřeším, jsem ve společnosti lidí,které mám ráda, a to je to nejdůležitější..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)