10. listopadu 2014

Nechce napsat článek!

Milé dámy,

už nějakej čas se snažím zajistit tady na blogu pro Vás novou rubriku. Něco jako "Pánský úhel pohledu", jenom ne takovej přiblblej název. Už měsíce uvrtávám Milého k tomu, aby sem napsal článek. Abychom my ženy měly možnost znát taky chlapskej pohled na věc, aby i on dostal slovo v blogosvětě!

Nechce.

Včera jsem zahájila fázi absolutního útoku - deset minut jsem mu vyprávěla o tom, jak je těžký stát se úspěšnou v blogovým světě a že mi v pátek ubyl jeden pravidelnej čtenář (kdo to byl, přiznejte se!) a že mne to rmoutí, že už nemám 73, ale 72 pravidelnejch čtenářů (já vim, teď už zase 74, hehe-heee, díky!) a že by mi jistojistě zvedlo čtenost, kdyby sem jednou za čas - a já ho samozřejmě vůůůbec nebudu nutit - napsal nějakej článek! Článek ze života, článek o tom, jak chlap vnímá ty záležitosti, který jsou tady na blogu už popsaný (třeba hygiena, když ne kosmetika.. takovej článek o hygieně, to by stálo za to, ne? Nebo love story.. ach!). Nebo ať sem hodí něco ze svejch cestovatelskejch a koncertovejch zážitků.

Nechce.

Apelovala jsem na jeho talent, vtip a výmluvnost (ehm..vážně výmluvnost? Dyť je to introvert...). Je vtipnej, píše krátký info k fotoreportům a zvládnul by článek napsat úplně hravě (a jestli ne, frťan tomu dopomůže). Pravopis mu ráda opravím! (to jsem asi říkat neměla..). Psaní je vlastně jednoduchá věc a ty články, co by sem občas hodil, vůbec nemusej bejt dlouhý, no žejo?

Nechce.

Tak teda.. ptám se přímo vás, milé dívčí publikum. Zajímaly by vás klučičí články? Sem tam. O čemkoliv. Četly byste je? Četly byste je rády? Poďte ho ukecat se mnou, ať se do toho pustí, zdá se bejt už nalomenej!

Třeba bych ho pak ukecala i k takovýhle fotce... no i když asi ne..
(zdroj: weheartit.com)



8 komentářů:

  1. Kdyz se pritel dozvedel o blogu, hned zacal, ze budu zverejnovat i jeho recenze :D Kdyz mi pak prisla pro nej vonavka, tak uz se mu to moc nezdalo :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ja myslim, ze by pansky pohled na vec jedine prospel, vzdyt kolik je bloggeru? No taaak, nenech se dlouho premlouvat... ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. No jasně. Když tu nebude psát o tom, jak minulý týden buřil nějakou hru, a kolik monster u toho přizabil, tak uvítám COKOLIV (kecám, pokud se to dobře napíše, dá se číst i takový žvást). Takže: Milý Č., budeme se těšit na Tvé články, a věříme v to, že se Ti tady s námi bude líbit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On hry nehraje (velký potlesk, prosím!), max. společenský na chatě :)) Komentáře mu ukážu a snad ho to zlomí! :))

      Vymazat
  4. ANOOOO!! 100000% ANO :D
    http://media.tumblr.com/tumblr_m6bac9Ma6P1r4qo34.gif :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hele, Česťo, nebuď baba a piš, já osobně se na tvé články těším už teď :)!!!
    Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)