9. listopadu 2014

DIY: Schránka na intimky

Ani nevíte, jak já jsem se v době nemoci rozjela s kreativníma činnostma! Víte, lásku k vyrábění čehokoliv mám od malička, plně se ale vyvinula asi v 15 letech, když jsem začala vyrábět náušnice. Když mi bylo 12, vyrobila jsem s dědovou pomocí dřevěnej nůž a meč pro brášku, ještě je u našich pořád někde máme a řeknu vám, že jsem i po těch 11 letech na svou tehdejší zručnost fakt pyšná!

Jedna z věcí, které mě vedou k nápadům na DIY, je nuda a snaha recyklovat. Ani ne tak z eko-hlediska, i když to určitě trochu taky, ale hlavně proto, že když vidím fajn krabičku nebo kus látky a je mi líto to vyhodit, vždycky se z toho dá něco udělat.

Od přítele jsem dostala čokoládu s božím nápisem "Nice to sweet you". Jinak by mi bylo líto tuhle krabičku ničit, když je taková pěkná, však mrkejte, ale takovou čokošku jsem od něj dostala už dřív a krabičky mám tedy dvě. A intimky sebou nosím stále a mám je jen tak pohozené v malé kapsičce kabelky nebo batohu, tak bylo na čase udělat si na ně správnou schránku!


Co potřebujeme?

  • krabičku od čokolády Lindt
  • kus papíru a fixy nebo balicí papír
  • lepidlo (raději tuhé)
  • nůžky

Jedna A4 vyjde akorát na šířku téhle krabičky, na délku je potřeba ji trochu zkrátit. Než to uděláme, pomalujte si papír jak chcete. Případně, pracujete-li s balicím papírem, odměřte si kus papíru.


A pak prostě papír nalepte na krabičku. Nezapomeňte ohnout i přes kraje, ať to vypadá hezky. Nechte zaschnout když je krabička zavřená, jinak by vám pak nešla zavřít :)


Hotovo! Vložte intimky, pasujou akorát, a je to :)




11 komentářů:

  1. Ježiš tuhle čokošku miluju!! Právě mě hrozně zamrzelo, že teď žiju tak zdravě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale víš co se říká - čokoláda.. endorfiny... pocit štěstí.. bla bla.. :)))

      Vymazat
    2. To je fakt. Navíc si zacvičím navíc, z pocitu viny, to jsou další endorfiny. Takže vlastně není co řešit, je čas hřešit, oujé!

      Vymazat
  2. Dobrá myšlenka. Já si je tedy vždy dávám do sáčku, ale tohle vypadá lépe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto je skvelý nápad... čo človek z nudy nevymyslí... :D
    Páči sa mi to hlavne z hygienického dôvodu, a tiež z toho, že aspoň v kabelke nebude "všetko" vidno... tak už len kúpiť čokoládu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :)
      Čokošku koupíš v supermarketech/hypermarketech asi za 50 Kč :)

      Vymazat
  4. To je prima nápad ;-) Opravdu je dobré se dívat kolem sebe a člověk přijde na tolik věcí, co všechno si může vyrobit :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad!

    beaufash-klarka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)