28. října 2014

Love is around

Každej někdy přemýšlí, co je pro něho důležitý. Pro mě je mimo jiný důležitý mít správnýho chlapa, se kterým se nebudu nudit, na kterýho se můžu spolehnout, kterej si mě bude hýčkat a překvapovat mě a kterej tady bude vždycky pro mě jako nejlepší kamarád.

Už když jsem se v těch jedenácti začala ňák víc zajímat o kluky, snila jsem o tom, že mě jednou nějakej idol počká před školou. Bude tam čekat jenom na mě a bude stát o to, aby byl první, koho po škole pozdravím. A všichni to uvidí, jak o mě má zájem někdo tak perfektní. A bude to super pocit.

Tohle se mi nesplnilo, nikdo mě nečekal u školy (ale třeba ještě budu někdy studovat...? :)) ). A ani později v předchozích vztazích mě nikdo nepřekvapoval ani takovou drobností, jako je kousek čokolády. A proto si teď svýho milovanýho kluka vážím ještě víc, než je zamilovanej standard - protože on mě překvapuje každej týden. Každej týden pro mě něco udělá, něco velkýho, a poslední dobou mě už párkrát vyzvedl v práci aniž bych něco tušila (a to jsem v tý práci necelý dva měsíce). A i když se to zdá jako úplně obyčejná věc a spousta z vás tohle má třeba každej den, pro mě to je něco velkýho a zvláštního, můj splněnej sen :)

...a tak jsem se vám s tím chtěla pochlubit a možná vás trochu pošťouchnout, abyste nebrali činy vašich Drahých jako samozřejmost, nebo naopak - abyste neztráceli čas s někým, kdo pro vás třeba nic moc neudělá.

Čeho vy si vážíte nebo o čem vy sníte? :)

Zdroj: weheartit.com



3 komentáře:

  1. Krásný a právě takovýhle maličkosti jsou snad to nejhezčí :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Kamčo, tohle je dokonalej článek. :) Strašně moc ti to preju, zasloužíš si někoho přesně tak dokonalýho jako je Č. :)) A já sním o stejných věcech.. Bude čekat jenom na mě a hned mě obejme :) Bude mě překvapovat maličkostmi.. A bude to ten nejlepší kamarád :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam to naprosto stejne, chci byt rozmazlovana a prekvapovana a vyzvednuti z prace je jeden z nejhezcich cinu, takze panove, hura do toho! :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)