3. července 2014

Vypatláno v červnu!

Samotný se mi zdá, že tohle spotřebováno je trochu nuda. Samý pečující přípravky a přitom žádná hvězda mezi nima. Ale jdem na to!

Hodnotíme přísně podle této stupnice:









Ziaja mi před pár měsíci poskytla dva produkty k recenzi - heřmánkovej krém, kterej ještě zpracovávám, a výživu na vlasy - denní intenzivní péči, ve spreji. Sprej mi vůní připomínal dost onen sprej s keratinem z Kanárů, kterej jsem recenzovala před třičtvrtě rokem. Ovšem tenhle vůbec nic nedělal. Výrobce slibuje regeneraci a obnovu vlasu, vyhlazení povrchu vlasů. Vlasy mám od přírody střapaté a mírně vysušené a sprej tento fakt nijak nezmírnil. Trošku způsobil lehčí rozčesávání, ale taky žádná pecka.



Možná jste si na pár fotkách všimli, že už nejsem brunetka, ale opět rudovláska. Mám rudé ombré (ano, jako minulej rok), takže mám vyzkoušeno jak barva sedne jak na tmavý vlasy, tak na středně tmavý a pak i na blonďatý. Palette Perfect Gloss Color, odstín 589, na všechny odstíny sedne perfektně a leskne se. Na nejtmavších partiích vlasů (tj. tmavě hnědých) mám barvu o něco tmavší než slečna na krabičce, na středně hnědé (oříškové) vypadá barva jako na krabičce a blonďatá partie vlasů získala zářivou rudou (ale ne kečupovou)! Byla jsem velmi spokojená.


Termální voda La Roche-Posay ve spreji dělá jediné - osvěžuje. Osvěžuje velmi a příjemně. Nelepí, nezanechává divnej pocit, nevysušuje, nerozmazává makeup, protože sprej je fakt velmi jemnej. Ale na druhou stranu ani nehydratuje a nehojí ranky, jak výrobci slibují. Na léto je skvělá.


Aloés pleťový a tělový krém nazývám pracovně Lojzou (Aloés - Alois, chápete..). Voní jako krém, trochu podobně jako Nivea, ale víc uměle. Ta vůně se mi nelíbila, ale ani mi nevadila. Krém hydratuje, zjemňuje a je výbornej na odličování. Je v malém cestovním kelímku a v Katalánsku mě stál 1 euro. Poměr cena X výkon pozitivní nadprůměr.



O řasence MUA jsem psala samostatnej článek.

Jak hodnotíte tyhle věci vy? :)

3 komentáře:

  1. Termálky jsou super, na léto fakt skvělí pomocníci. Lojzik? :D Ziaja,nevím jak to správně vyslovit, a jsem líná si to hledat. Ale koukala jsem na jejich krém na ruce s kozou (snad teda jen kozím mlíkem), tak dej vědět, jak jsi uspěla s jejich krémem ať vím, jestli to za to vůbec stojí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla ten krém na ruce s kozou a byl dobrej myslím (je v některým z minulejch Vypatlán). Ale ten hřemánkovej pleťovej teda nic moc... :)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)