19. června 2014

Zase jsem okouzlena!

Dneska si probereme trochu romantiky a citů. A proč? Protože jsem sakra sama v Katalánsku, hynu, hořím a zmírám touhou po kontaktu (osobním a fyzickém) se svým Milým a s kamarády, nemám tu žádné známé a poslouchám zamilovaný songy.

A taky mi docela už hrabe... asi z těch čtyř dětí..

Věc se má tak - posledního května jsem měla svátek a v ten den mi Č. a kamarádka K. poslali balíček. Balíček dlouho nešel a i když jsem se na něj těšila, nějak opadla ta euforie. Pak mi ale včera hodili do schránky oznámení z pošty, že balík je na poště. A protože tady pošta maká jen v půl třetí, šla jsem si pro balíček dneska.


Je toho hromada!! Vůbec jsem nečekala takovou nálož dárků, museli za mě utratit spoustu peněz! Mám okolo sebe úplně skvělý lidi :)

Kromě dopisu, přání a "průvodního textu" od kamarádky jsem dostala kopu kosmetiky, medvídka (Č. je první, kdo mi dává plyšáky z lásky; cítím se krásně, plyšáky já díky své infantilitě ráda!) a růži, která je "sterilizovaná", takže je živá, ale nikdy neumře. Jo a pytel gumovejch medvídků! <3

Elixír od Matufaktury jsem si na základě vzorku přála k narozeninám. Ale dostala
jsem ho už teď :) A k tomu jako bonus pivní balzám. K. prostě ví, že miluju pivooo! :)

Šeříková super vůně od Yves Rocher, maska na vlasy (no jo, moře a sluníčko,
to dává kadeřím zabrat..) a Panthenol, protože se vždycky spálím.

Růže a Albert :)
Zároveň mi dneska přišel pohled, kterej mi poslal Č. s klukama, když byli minulejch 14 dní na dovolený (trip Francie - Británie - Irsko - Skotsko - Británie... lámu Č., aby o tom něco napsal na druhej blog) a je na něm most z Harryho Pottera (jak přes něj jezděj vlakem do Bradavic). No jakej lepší pohled může ultrafanynka HP dostat? :))

Řekněte mi, co vás v poslední době nejvíc potěšilo? Dostáváte rády dárky? :) Přeju pěknej závěr pracovního týdne :)




7 komentářů:

  1. Jéé, dodatečně všechno nej :)) U nás svátky moc neřešíme, takže dárečky nedostávám na svátek. Ale dnes jsem se obdarovala za zkoušku, novou cyklo helmou (Sakra, asi fakt dospívám :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V rodině se taky svátky neřešej, o to víc jsem radši, že s ostatníme je řešíme :)))
      Jak ti sluší? :)

      Vymazat
  2. To je pěkné, také jsem milovala dárky a balíčky, když jsem byla jako aupair ve Švýcarsku. Každý den po celý rok jsem chodila ke shránce s nadějí, že by mi něco mohlo přijít. Když pak přišlo, měla jsem slonní radost! ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. aj ked neskoro tak vsetko naj! a dostala si krasne darceky!
    Pozývam na letnú Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  4. Albert je boží, musím si koupit něco chlupatýho do novýho bytu, což je asi to největší potěšení posledních dní (na druhou stranu cejtím, že brzo budu plakat po servisu mamahotelu). A těším se do Ikea jako malej Jarda a taky na to, jak mě to nadšení přejde v momentě, kdy dorazíme a budem se prodírat davem lidí s nevychovanýma harantama kvůli talířům, příborům a podobně nudnýmu vopruzu... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky miluju Ikeu, ale nejlíp ve všední den a dopoledne :)))

      Vymazat
  5. Na to se vždycky chystám, ale když mám náhodou volný dopoledne, tak se probudím tak kolem jedný. Ne a ne se to zlepšit, hegeš! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)